2012. február 7., kedd

Éhezők Viadala lányok a Teen Vouge-ban


A Teen Vouge szerkesztője, Danielle Nussbaim tiszteletét rótta le Az Éhezők Viadala csinos lányai előtt.

Lehetséges, hogy Az Éhezők Viadala lányai egymás ellen harcolnak az Arénában - kivéve Primet, Katniss kishúgát - képernyőn kívül azonban sok közös vonásuk van. Ennek nagy hasznát vették az edzések és a forgatás során.
- A végére nagyon jó barátok lettünk - mondja a 14 éves Isabelle Fuhrman, aki a könyörtelen Clove-ot alakítja. 
- Edzésként fekvenyomást csináltak - meséli a 13 éves Amandla Stenberg, aki pedig a rajongók kedvencét, Rutát játssza. - Én voltam a kedvenc súlyuk. - És persze a lányok kőkemény rajongók is. - A meghallgatásom alkalmával anyukám meghempergette a ruháimat a piszokban, és gallyakat tűzött a hajamba - meséli Amandla. - Amikor elmentem a rendező csodaszép házába, ügyelnem kellett rá, hogy nehogy leüljek valahova. 
- Én tizenháromszor olvastam el a könyveket - így Isabelle. - Mondtam anyukámnak, hogy a meghallgatás is olyan, mint az Éhezők Viadala, nyerni fogok, és szerepelek majd a filmben.

- Újra megszerettem az olvasást - árulja el a 21 éves Leven Rambin, aki a varázslatos szépségű Glimmer alakítója. Tagadhatatlan, mindannyian rajonganak a könyvekért. Amandlának és Isabelle-nek megvan a maga kedvence - az Egy fa nő Brooklynban és a Végtelen történet - a tizenegy éves Willow Shields azonban, aki Primet játssza, úgy tűnik, nem tud dönteni:
- Tera Lynn Childs a kedvenc íróm, de szeretem Jacqueline Kellytől a The Evolution of Calpurnia Tate-et is. 
Más szenvedélyük? A filmek. Az előzetesben csak egy kevés ízelítőt kapunk az energikus filmgyártásból, de az is közelebb áll Leven kedvencéhez, Antwone Fisher történetéhez, mint az álmodozó Hugó, ami Willow kedvence. És hogy Isabelle és Amandla? Óriási rajongói Az ördög Pradát visel-nek. 
- Színésznőként az embernek jól kell megformálni a szerepét - mondja Leven. Igaz, de ha nem Glimmert alakítaná, kit játszana szívesen? - Peetát - vágja rá habozás nélkül. - Az övé egy nagyon klassz kettősség. Össze kell fognia a Hivatásosokkal, de közben vigyáznia kell, nehogy Katnisst bántódás érje. És közben még magabiztos showman is. 
Isabelle Haymitchet választaná: - Nagy kihívás lenne. Ő inkább rejtőzködő típus, nem engedi közel magához az embereket.
És Amandla? - Én Rutát és a Rókaképű lányt kedveltem, de miután láttam, miket csinál a forgatáson Isabelle élesben, azt gondolom, az övé is egy klassz karakter. Még akkor is, ha tökre félelmetes!

Nos, akkor kezdődhet a Viadal!
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése