2012. február 25., szombat

Innen-onnan, 7.

Az US Weeklyben (amelynek már láttuk a címlapját és pár szkennt is) egy remek kép jelent meg arról a pillanatról, amikor Gale lerángatja nővéréről Primet:


Egyébiránt került még ki pár infó is a cikkből az egyik kinti oldalon, amit szeretnék majd lefordítani [csak vendégeim vannak, úgyhogy pár napig kicsit kevesebb időm lesz].

Viszont ahogy elnéztem, ma túl sok mindenről nem maradtunk le. Valóban rekordgyanúsak a kinti jegyeladási adatok, amelyek a Harry Potter utolsó részének és az Alkonyat - Napfogyatkozás első napi jegyeladási adatait is felülmúlják

Előkerültek remek fotók Josh Hutchersonról és Alexander Ludwigról is.

Illetve, ami érdekes, meg talán kicsit hátborzongató, hogy az Éhezők Viadala forgatásának helyszínt biztosító Észak-Karolinai Asheville környékére "Éhezők Viadala stílusú üdülési csomagokat" kínálnak, ami szintén esélyes arra, hogy lefordítsam. 

3 megjegyzés:

  1. Szia! Lenne egy kérdésem miszerint a hazai jegyeladásokról nem tudsz valamit? Arra gondolok, hogy lesz-e premier előtti vetítés vagy, hogy mikortól lehet jegyet foglalni a hazai mozikban. Előre is köszi a segítséget és bocsi, ha már kérdezték. :S :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, az, hogy többen kérdezitek, csak azt jelenti, hogy nagy az érdeklődés a film után. A film forgalmazójával kapcsolatban állok, ők azt mondták, hogy erről a CinemaCity tudna felvilágosítást adni. Lehet, megkeresem majd őket ez ügyben, nekem az a fura, hogy még a várható filmjeik között sem található meg az Éhezők Viadala. Szóval egyelőre nem, nem tudok semmit a haza jegyeladások kezdetéről!

      Törlés
  2. Igen a CinemaCity-s dolgot én is néztem, furcsa. :/ Köszi a gyors választ. :)

    VálaszTörlés