2012. február 22., szerda

Holnaptól a mozikban: Utazás a rejtélyes szigetre

Aki kedveli, vagy megkedvelte Peeta alakítóját, Josh Hutchersont, biztosan nagyon jól tudja, de azért szólok: holnaptól látható az Utazás a rejtélyes szigetre c. film a mozikban, Josh főszereplésével:



A kalandorvér nem válik vízzé. Az ifjú Sean Anderson (Josh Hutcherson), aki a két évvel ezelőtt bátran indult nagybátyja megmentésére, vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától (Michael Caine) egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint a jelzés az óceánnak azon pontjáról származik, ahol biztosan nincsenek szigetek.
A fiú habozás nélkül útnak indul. Mostohaapja (Dwayne Johnson) képtelen lebeszélni őt az őrült vállalkozásról, így aztán - jobb ötlet híján - ő is Seannal tart. Belekeveredik a kalandba a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta (Luis Guzmán) és szemrevaló lánya (Vanessa Hudgens) is. A sziget újabb és újabb váratlan helyzetekkel teszi próbára a csapat ügyességét és kitartását: ismeretlen életformák, meglepetésszerűen kitörő vulkánok várják őket, és még néhány egészen különös meglepetés.

A film egyébiránt szinkronos, de én jófej voltam, és legalább az előzetest feliratos formában kerestem ki a kedvetekért, hogy eredetiben hallhassátok Josh hangját ;)



Forrás: Port és St-online

4 megjegyzés:

  1. Amúgy szerintem jó szinkronhangokat szoktak találni Joshnak.

    VálaszTörlés
  2. A gyerekek jól vannak-ban láttam, szinkronosan, sztem azzal nem volt baj, legalábbis nem rémlik, hogy kiakadtam volna :)

    VálaszTörlés
  3. aw, nem is tudtam h Josh szerepel ebben is :D azt hittem ő egy totál új arc a filmes szakmában.

    VálaszTörlés
  4. Nem, ő gyakorlatilag 9 éves kora óta űzi az ipart. :)

    VálaszTörlés