2014. június 25., szerda

Snow elnök üzenete

Íme HQ-ban, sőt, immáron magyar felirattal, a mi saját házi Peetánk fordításában. :) Köszönet neki érte!!

Amúgy, ha nem előzetesnek, "csak" egyszerű promóanyagnak tekintjük a videót, szerintem nem okoz csalódást. A végén sincs ott, hogy Kiválasztott, 1. rész, szóval nyugivan, lesz még előzetes is egyszer :))

4 megjegyzés:

  1. Tök jó! Kicsit át kell hangolnia az embernek az agyát az ilyen promóhoz, de tényleg jó ez a tudatosság. Remélem ezt így folytatják a többivel is, és jövőre is, mert akkor van igazán értelme. Baromi érdekes ilyen marketinget látni, ami tök máshogy közelít és sokkal inkább a témát, tartalmat ragadja meg, nem pedig a szimpla reklámozást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zenét csak most figyeltem. Nekem kicsit zavaró, visszavesz a hatásból. De Sutherland és Josh..huhh.

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszik ez a teaser! Mindig is szerettem Donald Sutherlandet, nagyon hatásos! Tényleg a könyv történetét, hangulatát adja vissza. Igazából megnéztem kétszer angolul, de nagyon gyatra hanggal, így nem is igazán értettem, hogy mint mond benne Snow elnök, ezért is köszönöm hogy Peeta feliratozta és Ancsi felrakta :) Amúgy nem ilyen anyagra számítottam a beharangozó alkalmával, de szerintem ütős lett.

    VálaszTörlés
  3. Naaa, azért HD-ben mégis csak más a helyzet. A szőr is felállt a karomon ettől, nekem bejön ez az új faja promózás, hisz a film is propaganda háború. Peeta pedig... :(

    VálaszTörlés