2014. június 8., vasárnap

Újabb díjak a Futótűznek

Két díjkiosztón is elismerést nyert a Futótűz az elmúlt napokban.
Az első ilyen a Golden Trailer Awards volt, amelyen a filmek promóciós tevékenységeinek eszközeit díjazzák. Ebben szerencsére jól megállta a helyét a film és a stúdió. Íme a díjak, amiket elhozott a film:

A Hivatalos előzetes a Legjobb Akció Előzetes lett:


A Legjobb Előzetesbeli Háttérzene - ha jól értelmezem - ezt az utolsó előzetes zenéjével nyerték meg, amelyet ITT nézhettek meg újra.
Megnyerte a film a Legjobb Akció Poszter díját - bár nem derül ki egyértelműen, de nyilván az indiánlányos poszterrel, az nagy sikereket ért már el több fronton is.
Illetve egy Best WildPost [erre várom az értelmes tippeket] kategóriában az Éhezők Viadala: Futótűz “Teaser Outdoor” nyert, amit szintén nem tudok elhelyezni, bár amennyire én tudom, egyetlen teaser-t láttunk a filmből, amely EZ volt.


A másik díjátadó, ahonnan elismerést hozott el a film, a holland Rembrandt Awards volt, amelynek logója fentebb látható. Itt a Legjobb Külföldi Film díját nyerte el a Futótűz, Jennifer Lawrence pedig Katniss szerepének alakításáért a Legjobb Külföldi Színésznő díját érdemelte ki.

2 megjegyzés:

  1. This post gives clear idea in favor of the new visitors of blogging, that truly how to do blogging
    and site-building.

    Stop by my blog post: clean your washing machine top loader

    VálaszTörlés
  2. Nem csodálkozom, a hivatalos előzetes fantasztikus lett. Különösen a vége. A lehető legjobb kedvcsináló részeket tették bele, anélkül, hogy a viadalból túl sokat látnánk. Katniss átváltozása, Cinna átadja a dísztűt, felemelkedés a csőből. És persze a zene, ami szintén nagyon hangulatos. A Lionsgate-nél értik a dolgukat, nem véletlen, hogy mindenki rohan az első hétvégén megnézni a filmet.

    VálaszTörlés