2014. június 23., hétfő

Josh Hutcherson a forgatás végéről: "Keserédes befejezés"

Josh Hutchersonnal ma reggel készült rádióinterjú Ryan Seaquest műsorában, alapvetően az éves szokásos Hírességek Kosármeccse kapcsán, amelynek bevételeit a fiatal színész a Straight But Not Narrow nevű melegjogi civil szervezetnek szokta felajánlani. Erről most részletesebben nem is írnék (ha érdekel, ITT a weblapja a karitatív kosármeccsnek), viszont idézném, hogyan is fogalmazott Peeta alakítója a Kiválasztott filmek forgatásának vége kapcsán:





- Holnap lesz az Éhezők Viadala forgatásának legutolsó napja. - magyarázza Josh. - Már csak egyetlen nap, nagyon keserédes a befejezés. 

Miután pedig megünnepelték a forgatás végét, viccesen így folytatja:
- ... Szerintem a szereplőgárda tagjai kőkeményen bulizni fognak. Immáron kilenc hónapja forgatunk... tavaly októberben kezdtük.
Forrás: Kiisfm

3 megjegyzés:

  1. Josh ezt ma reggel nyilatkozta? Mert akkor hogy passzol az, hogy "Holnap lesz az Éhezők Viadala forgatásának legutolsó napja." ?? Ez annyira nem világos most nekem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy, hogy nyilvánvalóan egy előre rögzített telefoninterjúról lehetett szó.
      Tényleg mindent ennyire a szátokba kell rágni?

      Törlés
  2. Csak azért érdeklődtem, mivel Josh ezt elvileg június 23-a reggel rádiós interjún keresztül mesélte úgymond "élő adásban". Azért furcsáltam, hogy miért beszél jelen időben a forgatásról, holott azt 21-én hajnalban befejezték.

    VálaszTörlés