2014. június 22., vasárnap

Pletyka: A jövő héten érkezik a Kiválasztott, I. rész előzetese???

A híresztelés életszerű és hihető, de hogy ennyi a valóságtartalma, azt előre ellenőrizni nem tudom, majd az élet és az idő igazolja vagy cáfolja. A pár napja előkerült mozis reklámtörvény változások fényében mondjuk nem irreális, de persze az sem kizárt, hogy valaki csak így próbál meg népszerűségre szert tenni.
Nekem nem ez a célom, de nem szeretném, ha egy órán belül ezzel bombáznátok, hogy jön jövő héten az előzetes, mert messze nem biztos, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...


Az IMDB fórumain jelentkezett ugyanis egy ausztrál mozis dolgozó, aki azt állítja, érkezett a mozijukba egy elektronikusan zárt doboz a "Untitled Trilogy Teaser A" felirattal a Roadshow Films-től, amely az Éhezők Viadala ausztrál forgalmazója. Az Untitled Trilogy egyébiránt az Éhezők Viadala filmek kódneve volt a korábbi években, amit elég hamar felismertek a rajongók, sokszor a casting-hírekről is innen tudták, hogy Éhezők Viadala-statisztákat keresnek.

A fenti dobozban lévő előzetest a jövő csütörtök-péntektől (mikor-hol) bemutatásra kerülő Transformers: A kihalás kora című film előtt kell levetíteni, amelyben az Éhezők Viadalából is ismert Stanley Tucci is szerepel.
Kép és infó: Jabberjays.net

13 megjegyzés:

  1. Na ennek már legalább van valóságtartalma és "bizonyítéka".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már amennyiben bizonyítéknak tekintjük egy nevét, arcát nem vállaló mozis dolgozó szavait ;) De persze értem, miért tettél idézőjelet, és ha nem remélném én is, amit Te, nyilván nem osztom meg a hírt. Meglátjuk :)

      Törlés
  2. A TF-et már szerdán is adják,mi arra megyünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a héten nálunk még tutira nem lesz.
      Az előző Éhezők Viadala előzetesek sem jöttek még nálunk azzal a filmmel, amivel kinn.

      Törlés
    2. De mi van ha ezúttal másképp lesz :DDD Na reménykedek, ha a hír igaz a Fórum Hungary naprakész :'D

      Törlés
    3. Jó-jó, akkor bevallom, eltitkoltam előletek azt az információt hogy kinn is csak szombat du 2-től lehet bemutatni az előzetest, csak először keresgéltem a Transformers bemutató dátumait és az 26-27-e. Szóval lehet, hogy péntek este lesz a hivatalos nagy bemutatás internet- és USA-szerte (elvégre is ott pénteken van mozis váltás), majd azután kb reális, hogy a szombat délutáni Transformers vetítés legyen az első Asuztráliában, ahol érdemes bemutatni. Mondjuk most, hogy így leírtam, nem is teljesen életszerűtlen :P

      A Fórum naprakészségét meg jól jelzi, hogy a saját maguk által forgalmazott film poszterét nem ők teszik ki elsőként, hanem ők is másét osztják meg. :)
      De igen, hálás vagyok, amiért a filmeket mi is időben láthatjuk!

      Törlés
    4. Igen, viszont a külföldi stúdiók mostanában már szoktak olyat csinálni, hogy a külföldi forgalmazóknak meghatalmazást adnak, hogy mire ki jön az előzetes azonnal legyen külföldi nyelvekre lefordított változata, így egyszerre kerül fel egy youtube channelre minden nyelven és egyre több stúdió alkalmazza ezt, bár még a Lionsgate nem csinált ilyet, de csinálhat :DD

      Törlés
    5. De így nem iszonyat nagy a rizikója, hogy kiszivárog idő előtt?
      Mondjuk én eleve nem értem a Lionsgate-t (vagy csak nekem van üldözési mániám :P) de a helyükben semmit nem küldenék ki, mielőtt magam be nem jelentettem. Pláne másfél héttel előtte. Vagy csak tényleg kamu az egész, mert az ominózus doboz kedd óta csücsül az ausztrál mozikban...

      Törlés
  3. Kevesebb mint 5 hónap van vissza... Most már szerintem eleget húzták az időt és a mi türelmünket... :/ :D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem van benne ráció. Reméljük a legjobbakat. :))

    VálaszTörlés
  5. Reménykedjünk. Éppen itt az ideje, tovább nem húzhatják. Holnap úgy is már jövőhét lesz :D
    Vajon a Kiválasztott első előzetese is olyan lesz mint anno a Futótűznél ? Mármint ilyen hosszabb párbeszédek stb ? :D a 2. és3. előzetes már jóval pörgősebb volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fogalmam sincs, mire lehet számítani. Teaser-t ír az írás, ami a fő-fő előzetes szokott lenni, azt 'theatrical trailer'nek nevezik. Nagy különbség nincs, szerintem ilyen hangulatkép ábrázolásra lehet számítani, de bármit is kapjunk, szerintem örülni fogunk neki.

      Törlés
  6. Miután elolvastam a kérdéses bejegyzést, hihetőnek tűnik. Sokat mondjuk nem számít, mert az előzetes egyébként is a küszöbön kell, hogy legyen. Ideje már, hogy valami nagyobb dobás kijöjjön.

    VálaszTörlés