2014. június 4., szerda

Innen-onnan, 88.

Minden jel arra mutat, hogy a héten még interjúkat is olvashattok, azonban ebbe a bejegyzésbe is sok minden összegyűlt már, úgyhogy meg is osztom veletek, ki merre jár, mit csinál, azon stábtagok közül, akik épp nem forgatnak. Vagy épp igen. :)

Mert például az első blokkban épp a berlini forgatáson részt vevőkről hoztam néhány képet, amelyen bicikliznek páran. A képeken Jennifer Lawrence-t, Nina Jacobsont és Woody Harrelsont is felfedezhetjük. 


Képek: TributeVonPanem Facebook

Hogy Josh Hutcherson se maradjon ki a szórásból, úgy tűnik, végre megérkezett Berlinbe, mert ezúttal onnan érkezett róla rajongói fotó. Csak az ugrás után, szóval kattintsatok ;) Amúgyis érdemes, mert lesz még sok Sam Claflin, Jena Malone meg dögös Alan Ritchson képek is találhatóak.


Forrás: @rockmeBradS

Sam Claflinről először is a Love, Rosie-ból (magyar cím: Ahol a szivárvány véget ér) kaptunk új jelenetfotót:

Forrás: RadioTimes
Sőt, vadiúj poszterünk és  ropogós új előzetesünk is van a filmhez.



Ezen kívül Sam Claflin több rendezvényen is megjelent: még a május 25-i hétvégén egy jótékonysági focimeccsen szülővárosában, Norwich-ban, most hétvégén az Audi Polo Challenge 2. napján Ascot-ban, tegnap este pedig elnyerte a Glamour Man of The Year díját. Ezen a rendezvényen egyébiránt Natalie Dormer is megjelent, róla majd még később láthattok képet.


Képek: SamClaflinFans

Sam mellett Jena Malone a másik főszereplőnk, aki a The Shoe nevű együttesének lemez megjelenését reklámozza, ennek kapcsán járja az országot, világot, és van tele vele néhány magazin is.
Először Sao Paolo-ba látogatott, ahol május 29-én a Brazil Foundation gáláján énekelt csodálatos ruhában, majd pár nappal később rajongói kicsit kötetlenebbül is meghallgathatták az Ibirapuera Parkban.


Szintén a lemezmegjelenés apropóján készített fotósorozatot az énekes/színésznővel a Just Jared, ahonnan most kulisszák mögötti fotóink vannak, az elkészült képek és egy exkluzív interjú állítólag holnap kerül fel a JJ oldalára. Az interjú érdekel, az Éhezők Viadala vonatkozásokat pedig majd itt is olvashatjátok.

Forrás: Just Jared

Alan Ritchsonról a Porter magazinban jelent meg egy igencsak klassz fotósorozat, ebből is hoztam mutatóba három képet:


Forrás: Porter magazin

Gwendoline Christie-t ugyan még nemigen láttuk közelről a forgatás háza táján, de azért akit érdekel, tudjon róla, hogy a színésznő látható lesz majd a Star Wars VII. epizódban.

És végül még két megjelenési kép: Willow Shields-et a Demóna vörösszőnyegét, Natalie Dormert pedig, ahogyan már írtam, a Glamour Man/Woman of The Year rendezvényén fotózták.

3 megjegyzés:

  1. Willow milyen szerepet játszik a Demónában? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Willow nem játszik a Demónában.
      Viszont a színészek gyakran elmennek egymás premiereire. Most is ez történt. :)

      Törlés