2014. június 28., szombat

Aggályok a Kapitóliummal szemben

Meg vagyok csúszva picit, elnézést. És most szeretném írni, hogy holnaptól helyreáll a rend, de közben meg pontosan tudom, mennyit lógok nyaralok majd júliusban. :) De sebaj, mindig igyekszek majd úgy szervezni, hogy ez ne tűnjön fel zavaróan, szóval most sem húzom tovább, írom, hogyan folytatódik a promó, amelynek során Panem lakójának helyébe képzelhetjük magunkat.

Snow elnök néhány nappal ezelőtti üzenete után a propaganda szinte napi szinten folytatódik. Tegnap a Thecapitol.pn oldal bővült egy újabb menüponttal, amely a Kapitóliumi panaszok címet viseli. Ezzel egyidőben egy új, Snow elnököt és Peetát ábrázoló kissé túl photoshoppolt kép is felkerült az oldalra:


A Capitol Concerns menüpontra kattintva pedig a következő felhívást olvashatjuk:
A Kapitólium meghallgat.
Snow elnök Panemnek címzett üzenetét követően a Kapitóliumi Tájékoztatási Minisztérium elindítja a Kapitóliumi Panaszokat, ami egy olyan forradalmi kezdeményezés, amelynek célja, hogy javuljon a kommunikáció a Kapitólium és körzeteink tisztelt lakói között. Mondja el, mit gondol, mi pedig nagyra értékeljük visszajelzését!
A szöveg alatti nyílra kattintva eljuthatunk a bejelentés lehetőségéhez, ahol további útmutatás vár:
Folyamatos erőfeszítéseink, amelyek célja, hogy fenntartsák a Panemet erőssé és őszintévé tevő rendszeres kommunikációt, most útjára indítják a Kapitóliumi Panaszokat, amely egy olyan nyílt fórum, ahol fel lehet tenni kérdéseket, be lehet nyújtani javaslatokat és panaszokat, amelyeket azonnal megvizsgálunk, és amint lehet, meg is oldunk. Várjuk visszajelzését, véleményét, gondolatait és hozzászólásait, hadd lássuk, Panem történelmének olyan szakaszába érkezett, amikor a Körzetek beszélnek, a Kapitólium pedig meghallgat.
A Proceed/Folytatás gombra kattintva több kategória közül választva fejthetjük ki véleményünket. A kategóriák a következők: 
  • Goods & Labor (Árucikkek és munka), 
  • Enforcement&Safety (Rendőri végrehajtás & Biztonság)
  • Public Figures & Leadership (Közszereplők és Kormányzat)
  • Ethics & Moral Poilcy (Erkölcsrendészet)
  • History (Történelem)
A mi saját Peetánk is kifejtette véleményét, vagyis igényét egy szinkronos előzetesre vonatkozóan, és mivel úgy hiszem, senki nem hallgatta meg kérését, csinált is egy szinkronos üzenetet magának, egyenesen Snow elnöktől. :) Beteszem az ugrás után, aztán döntsétek el, elég aggályos-e :) Tartok tőle, hogy emiatt a Kapitóliumnak nem érdemes panaszkodni, max ide lehet írni véleményt :D

1 megjegyzés: