2014. június 26., csütörtök

Újabb pletyka: Hamarosan érkezik a Kiválasztott tényleges előzetese is?

A tegnap megjelent Kiválasztott promóanyaggal kapcsolatban kinn is megoszlanak a vélemények. Van, ahol vírusvideónak nevezik, hiszen nehéz tényleges előzetesnek tekinteni, amikor egyetlen képkockát sem tartalmaz a filmből, míg egy-egy más oldal úgy kifejezetten kiemeli, hogy a kapott videó a Kiválasztott hivatalos előzetesének tekintendő. Ezt leginkább azzal tudják csak indokolni, hogy a vírusvideókkal ellentétben ez a kampányanyag nem csupán a neten terjed, hanem ez az az előzetes, amelyet a hétvégétől a Transformers film előtt is játszanak az amerikai és ausztrál mozik. 

Érdemes megjegyezni azt is, hogy ez a videó egy teljesen új formátumban készült, úgynevezett Ultra-HD 4K formátumban (ITT olvashatod el, milyen felbontás is ez), és ez az első hollywoodi reklámanyag, amelyet ebben a formátumban adtak ki. 


A propagandavideó alig jelent meg a neten, amikor már újabb pletyka kapott szárnyra. Ezúttal a film orosz forgalmazójának, a Volgának az oldalán jelent meg egy elejtett félmondat: "Lesz majd még egy előzetes, de később. [...] nem tudom megmondani, mikor, de hamarosan." 
Kinn már azt találgatják, hogy melyik az a következő nagyobb film, amely előtt érdemes lenne azt bemutatni: ők a legújabb Majmok bolygója filmre tippelnek, ami két hét múlva jelenik meg a kinti mozikban, azután újabb két hét múlva pedig a Comic Con érkezik.

Én személy szerint azt mondanám, a Comic Con alkalmas az első igazi előzetes bemutatására, de remélem, addig még történnek egyéb izgalmas promóesemények. Lázadó plakát, 13. körzetből érkező karakterposzterek, vagy bármi. Csak történjen már valami lázadás is :)

1 megjegyzés: