2014. június 21., szombat

Fanfiction: Felelsz vagy mersz?

Mivel tegnapelőtt nagyot csalódtunk (jó?)páran a kiadott promó(?)anyagokban, ezért úgy döntöttem, ismét egy rajongói írással lepem meg magunkat, ezúttal azonban egy ideillő nyári, kicsit könnyedebb történettel, amely az Éhezők Viadalához képest egy párhuzamos világban játszódik, mégis Katniss és Peeta a főszereplője.. Remélem, imádni fogjátok, mert nekem pont valami ilyesmire volt szükségem, hogy érezzem a tanév és a forgatás vége hangulatát, a nyarat és egy kis könnyedséget, mégis Éhezők Viadala szereplők társaságában. A bejegyzés a délután során folyamatosan bővül, szóval legyetek résen ;)

A nyári szünet előtti utolsó tanítási nap lehetett volna a végzős általános iskolás Katniss életének legboldogabb napja... ha nem a "mersz"-et választotta volna a "felelsz" helyett. Na vajon kit is kell majd megcsókolnia nap végéig?

Reggel, 7:15

- Meg kell tenned. A merészséget választottad.
- Nem teszem.
- De, de megteszed. - erősködött Delly Cartwright arcán széles mosollyal. - Bristel felajánlotta, hogy az Igazságot is választhatod, de Te bátor akartál lenni. Szóval meg kell tenned.
Katniss Everdeen nyelt egyet. - Akkor inkább Felelek.
- Most már késő. - kucogott Delly. - A merészséget választottad, szóval meg kell őt csókolnod.
Katniss félve pillantott a busz elejébe. Peeta Mellark épp egy rágót adott egy batárjának a busz folyosóján. Katniss a rágóspapírra pillantott. Biztosan görögdinnye ízű lenne a csókja, álmodozott.
- Nem teszem meg. - mondta ki hangosan. - Ez baromság.
- Akkor gyáva nyúl vagy. - Egyre hangosabban kezdett nevetni.
Több sornyi diák hátrafordult, hogy megnézze, honnan jön a nevetés.
- Hagyd abba! - sziszegte Katniss, majd lecsúszott a székén és arca elé emelte hátizsákját. Delly továbbra is hangosan nevetett.
- Gyáva nyúl, gyáva nyúl - ismételgette.
- Delly! - szólt rá Bristel. - Oké, Katniss, kössünk alkut.
Katniss elődugta fejét a táska védelme mögül.
- Nem kell most megtenned. - mosolygott Bristel önelégülten. - De meg kell őt csókolnod. A nap végéig... Ma. - Vészjóslóan közel hajolt Katnisshez. - A száját kell megcsókolnod.
Katniss nyöszörögni kezdett.
- Amúgy is ma van az év utolsó napja. - kuncogott Delly. - Aztán nem látod egész év elejéig. És mi van, ha jövőre magániskolába megy gimibe? Akkor soha többé nem látod viszont.
Ebbe rosszabb volt belegondolni, mint abba, hogy az egész busz szeme láttára smárolja le Peetát. Katniss összevonta szemöldökét és a fiú arcélét nézte.
- Gondolod, hogy magániskolába megy? - kérdezte Katniss szomorúan.
- Mittomén - vont vállat Delly. - De hallottam, amikor a bátyja azt mondta az enyémnek, hogy lehet, hogy nyáron elköltöznek. - Kikerekedett szemmel nézett Katnissre. - Miért csak nem bejön? - incselkedett.
- Nem, dehogy! - tiltakozott Katniss, majd vállára kapta a hátizsákját.
De még ő maga is tudta, hogy ez nem igaz.




Reggel, 8:35

Katniss tenyerére fektette állát, és megpróbált nem álmodozni filmnézés alatt. Nagyon várta már a nyári szünetet és ideges volt a gimikezdés miatt. Legalább Gale-lel lóghatna, miközben gólyaként hülyét csinál magából. Talán kevésbé piszkálnák, ha egy felsőbb évessel látnák együtt a többiek.
Szeme az ablak melletti padsor utolsó padjára vándorolt. Peeta a füzetébe rajzolgatott. Katniss kíváncsi volt, mit rajzol a fiú. Peeta összehúzta szemöldökét, szempillái világosak voltak. Megharapta a nyelvét, míg dolgozott. A lány vágyakozva nézte. Bárcsak odasétálhatna hozzá és megcsókolhatná. De ott volt mindenki. És ha Peeta hülyének nézné? Igaz, mindig kedves volt hozzá, de Peeta mindenkihez az volt.
Peeta felnézett, épp a lány szemeibe. Miközben megpróbált félrenézni, Katniss leverte a könyvét. A körülötte ülők mint ijedten ugrottak fel, amint a nehéz könyv a padlóra esett.
- Everdeen kisasszony. - zihálta a tanár. - Legyen már kicsit óvatosabb.
- Igenis, tanárnő - motyogta Katniss. - Lehajolt, hogy felvegye a könyvet, miközben mindenki rajta nevetett.
Újra visszanézett Peetára.
A fiú mosolygott, miközben a füzetét nézte majd elpirult.
Katniss a padra hajtotta a fejét, és azon imádkozott, bárcsak belecsapna a villám, mielőtt véget ér a nap.

Délelőtt, 10:45

- Ez tényleg igaz? - Madge Undersee meg sem várta, hogy Katniss leüljön az ebédlőasztalhoz, máris nekiszegezte a kérdést. - Bristel tényleg rávett, hogy még ma megcsókold Peeta Mellarkot a nap folyamán?
- Honnan hallottad? - esett kétségbe Katniss.
- Leevytől. Kihallgatta, amikor Delly mesélte Annalise-nek, mi történt ma reggel az iskolabuszon.
Katniss érezte, hogy azonnal elájul. - Hányan tudnak még róla vajon?
Magde a copfjával játszadozott. - Nem sokan. Csak... a lányok a tornaöltözőben.
Katniss majdnem félrenyelte a perecét. - Ó, istenem. - Arcát a tenyerébe temette. - Miért nem az Igazságot választottam? - Kukucskált ki Katniss az ujjai között. - Most mit csináljak?
Madge az ajkát rágcsálta. - Kapd el két óra között.
- A folyosón? - szörnyülködött Katniss.
- Vagy esetleg hazafelé a buszon?
- Anyukám elvisz minket fagyizni suli után. Prim ma fejezte be az alsó tagozatot. - nyögött fel Katniss. - De hátha rá tudom venni, hogy elvigyen Kanadába, hogy soha többé ne kelljen a suli közelébe se jönnöm.
- Mi lenne, ha elmondanád neki, hogy csak a "Felelsz vagy Mersz?" játék kedvéért csinálod?
- Miért lenne attól jobb? - sóhajtott fel Katniss. - Akkor azt hinné, magamtól túl gyáva vagyok lesmárolni egy fiút.
- De hát gyáva is vagy, hogy magadtól lekapj egy fiút - kuncogott Delly, miközben lehuppant Katniss mellé. - Akkooor... mi a terv? - kérdezte ördögien.
- A busz elé vetem magam még a nap vége előtt. - mondta Katniss némi önsajnálattal a hangjában.
- Menj oda hozzá most! - mondta Madge. - Mielőtt ideérnek a haverjai.
Katniss megfordult a székén. Peeta egyedül ült szokásos asztalánál, alig hat méterre tőle. Füzete ezúttal is nyitva volt előtte, ebbe firkált, míg várta, hogy barátai megérkezzenek. Miközben rajzolt, ajkán óvatos mosoly játszadozott. Katnissnek tényleg csak oda kellene mennie...

Katniss remegő lábaira állt.
- Hajrá! - suttogta Delly.
- Siess! - nyüszített Madge.
Katniss megbotlott a szék lábában, miközben kilépett a székek közötti folyosóra. Szíve hangosan kalapált, úgy érezte, nem kap levegőt. Olyan volt, mintha az egész világ súlyát a vállán cipelné, azt hitte, azonnal összeroppan.
Aztán hirtelen ott termett az asztal túloldalán. Várjunk csak. Rossz helyen állok, jött rá.
- Helló, Kat. - Vick Hawthorne oldalba bökte, miközben minden teketória nélkül ledobta magát a Peetával szemközti székre.
Peeta felpillantott, meglepetten látta, hogy Katniss néz le rá. - Óóó, szia! - mosolygott a lányra.
Katniss úgy érezte, azonnal meghal.
- Mizu' van? - kérdezte Vick, miközben egy Dr. Peppert rángatott elő gyűrött uzsonnás táskájából.
- Hm. - Peeta a lányra nézett. Vick megfordult és ő is Katnissre pillantott.
- Öööö...
Katniss a fiúkat nézte. A fiúk őt.
- Megy Gale a táborba? - bökte ki.
- A focitáborba? Igen, szerintem az két hét múlva lesz. - Vont vállat Vick. - Azt magyarázta, szerez valami nyári munkát, hogy felszedhessen pár csajt. - kacsintott Peetára.
Peeta félénken elmosolyodott. Visszanézett Katnissre.
- Öööö - Katniss kétségbeesetten gondolkodott, hátha eszébe jut valami értelmes.
Peeta rámosolygott. Katniss térdei megremegtek.
- Én most... nekem mennem kell... hagylak enni titeket. - hadarta.

- Nem láttam, hogy történt volna bármi is - panaszkodott Delly.
- Mert Vick odapofátlankodott. - fakadt ki Katniss. - Elmondta volna Gale-nek, és az egész gimi erről beszélt volna még mielőtt beiratkozok.
Delly hangosan felsóhajtott. - Nos - nézett az órájára. - Még van két órád, hogy rákattanj azokra az ajkakra, vagy kezdheted beismerni, hogy gyáva vagy.

Déli 11:45

Katniss céltalanul Leevy felé dobja a labdát.
- Jaj, Katniss! Majdnem eltaláltad az arcom!
- Bocs! - mondja a zavarba jött Katniss.
A tornatanár lesújtó tekintetet vet az osztályra. - Gyerekek! Az, hogy utolsó nap van, még nem jelenti azt, hogy lazulhattok. Everdeen, 5 kör futás, indulás!
Katniss felnyögött és a földre dobta softball-kesztyűjét. Lehajtotta a fejét és lazán kocogni kezdett az ütött-kopott pálya körül. Lassan felgyorsított. A szél a hajába kapott, ő pedig a nyár friss illatát lélegezte be. Mélyen beszívta a levegőt. Még tovább gyorsított, bekanyarodott a pálya szélén és azon kapta magát, hogy mosolyog, miközben meglátja a tornatermi öltözőket. Csak arra volt szüksége ezen a szép nyári napon, hogy egyedül fusson, így kitisztulhasson a feje. Becsukta a szemét, és mélyet lélegzett az öltöző mellé ültetett lonc illatából. Ekkor nekiment az öltözőből éppen kilépő fiúnak.
- Áú! - Katniss érezte, amint lába alól kimegy a talaj, kezei és lábai összegabalyodnak a ráeső fiúéival.
- Everdeen! - kiáltotta a tornatanár. - Figyelj már oda!
A lány kábultan bámult fel a kék égre. A tanár még mindig kiabált.
- Mellark, rendben vagy?
- Igen, azt hiszem. - nyögte egy hang Katniss fülébe.
A lány hirtelen felült és megdörzsölte lehorzsolt könyökét. Megpördült, hogy lássa, amint Peeta épp feltápászkodik, és megfogja fejét, ahol az imént nekicsapódott a talajnak.
- Jól vagy? - kérdezte Peeta, aki összerezzent, amikor megfordult, hogy lássa, ki okozta balesetét.
A lány szenvedve bólintott.
- Megbotlottál?
- Ööö, igen.
Peeta bólintott. - Légy óvatos. Ez a pálya majd szétesik. - Majd a lány megrökönyödésére és meglepetésére felállt és kezét nyújtotta, hogy felsegítse őt is. Alig néhány centi választotta el őket. Közvetlenül a fiú kék szemébe nézett.
Visszafojtotta lélegzetét. Becsukta a szemét és egyre közelebb hajolt.
- Szédülsz?
- Tessék? - kérdezte Katniss meglepetten, miközben elhúzta kezét Peetáétól. - Nem, minden rendben. Jól vagyok. - dadogta, miközben leporolta nadrágját.
- Akkor jó. - Peeta összeráncolta szemöldökét. Kezével a lány haja felé nyúlt. Míg ujjaival végigsimította Katniss fürtjeit, megállt közöttük az idő. Peeta elmosolyodott.
- Van egy virág a hajadban. - mosolygott, miközben a lány felé nyújtotta a loncot.
- Imádom az illatát - mondta Katniss, miközben elvette a virágot és a kezébe fogta.
- Olyan szép, nem? - mormolta Peeta, miközbe a lány kezében tartott virágot nézte.
Ismét megállt az idő.
- Futnom kell - mondta Katniss hirtelen.
- Rendben.
- Oké. - mondta, mégsem mozdult.
- Nem mész? - kérdezte Peeta.
A lány lassan elindult, kocogni kezdett a pálya mentén. Mikor hátrafordult, látta, hogy a fiú utána néz. Peeta csak mosolygott magában, amint a kosárlabda pálya felé igyekezett.
Katniss pedig a hajába tűzte a virágot.

Déli 12:50

Essél már túl rajta.
Katniss a lépcső alján állt, amelyen fel kellett mennie, hogy részt vegyen élete utolsó általános iskolás óráján.
Peeta a lépcső tetején állt, lefelé nézett.
Éppen rá.
Nevetett valamin, amit Fisk Robbins mondott, szemei ragyogtak.
Úristen, remélem, nem a tesióráról beszélnek.
Alig három lépés választotta el őket egymástól. Katniss megnyalta a száját. Biztos volt benne, hogy izzad.
- Helló, Katniss! - kiáltott Fisk hangosan.
Katniss ugrott egyet, és látta, hogy jónéhány diák őt nézi. Remek, most már mindenki őt bámulja.
- Jól vagy? - kérdezte Peeta.
- Tessék?
- Az eséstől, tudod - emlékeztette.
- Ó, igen, minden rendben. Köszönöm. És sajnálom.
- Semmi gond. - vont vállat Peeta. - A bátyáim keményebbek, amikor nekem jönnek. - vigyorodott el. Katniss azt hitte, elájul ettől a csodálatos mosolytól.
- Tervezed, hogy atléta legyél?
- Tessék?
- A gimiben. Nem akarsz majd futni?
- Öööö, de azt hiszem. Még nem gondolkodtam rajta.
- Ó. Én majd birkózni akarok.
Katniss hunyorított. - Jó.
Peeta elvörösödött. - Bár nyilván ez téged nem érdekel. - mormolta.
- De ez nagyon izgalmas! - kiáltotta Katniss. Peeta szeme kikerekedett. - Úgy értem érdekes. Így jó? - kérdezte a lány gyengéden.
Csak nézték egymást. Fisk felvonta szemöldökét.
- Mennünk kéne órára Peeta. - mondta Fisk, majd óvatosan megadta neki a kezdő lökést.
- Utolsó esély - sóhajtotta Peeta.
- Mire? - esett kétségbe Katniss.
- Mit mire?
- Mennem kell. - kiáltotta Katniss és felszaladt a lépcsőn a terembe.

Délután 13:55

A diákok csak úgy özönlöttek ki az ajtón, nevetve és éljenezve szaladtak bele a nyárba.
Katniss a folyosón húzta végig a táskáját.
- Valaki még megbotlik benne, Everdeen! - szólt rá a könyvtáros. - Vedd fel rendesen azt a táskát.
Katniss válaszként felnyögött, majd vállára vette a félig üres táskát. Lassan vánszorgott az aulában.
Talán nem kéne számítania, hogy az egész suli tudta, hogy ma meg kellett volna csókolnia Peetát. Talán nem jelent majd gondot együtt élni ezzel a csalódással. Hátha beleesne egy nyitott aknába és egy csatornában élhetné le életének hátralévő részét.

Katniss kibotorkált a kétszárnyú ajtón. A bejáratnál egy csapatnyi lány állt a tesióráról, arcuk várakozásteli és izgatott. Madge a szökőkútnál rágcsálta a körmét. Delly várakozott.
- Ó, helló Katniss. Nézd csak ki van itt. - mosolygott kedvesen. - Peeta, ismered Katnisst?
- Épp az imént szaladtunk egymásba. - nevetett Peeta. Katniss azt kívánta, bárcsak felszívódhatna.
- Peeta épp egy nagyon izgalmas történetet mesélt - vigyorgott Delly.
- Nos, igazából nem is olyan izgalmas. - vonta össze a fiú a szemöldökét.
- Azt mondta, Woodson Hallsba költöznek. Az nem ott van felétek, Kat?
Peeta szemei kikerekedtek. - De igen. - mondta a lány nyüszítve.
- Tényleg? - ragyogott fel Peeta mosolya. - Merre laksz?
- A Clarkview-on. - suttogta Katniss. - Egy bérházban.
- Ó, én meg a Denvernél leszek. Az a közelben van?
Katniss nyelt egyet, hogy legyőzze kétségbeesését. - Három utcányira.
- Az király! - mosolyodott el Peeta.
Katniss azt hitte, ijedtében bepisil. Peeta három utcányira fog lakni tőle. Ez azt jelenti, hogy minden áldott reggel szembe kell vele néznie az iskolabuszon.
- Nos - köhintett egyet Peeta. - Lesz úszómedencénk az ottani háznál. Átjöhetnél. És... úszhatnánk. Valamikor. A nyáron.
Katniss gyomra összeugrott.
- Öööö. - Peeta lenézett a füzetére. - Rajzoltam neked...
Katniss megpróbált lélegezni.
Delly csak meredt rá.
Katniss előrevetette magát és ügyetlenül Peeta szájához közelített. A fiú meglepetésében felugrott, ezért Katniss még szorosabban bújt hozzá. Peeta elfojtott kiáltása elhalt, amint a lány az övére szorította ajkát.

A környéken álló lányok vihogása és a téren gördeszkázó fiúk meglepett kiáltásai lassan elnémultak. Katniss csak a madarak csicsergését hallotta és érezte a napsugarakat a vállán.
Peetának még mindig görögdinnye íze volt.

Katniss eltolta magától Peetát és pislogott egyet. A fiú elképedve nézett rá.
Megfordult és rohanni kezdett a parkoló felé. Szeme előtt anyja rozzant kisteherautója lebegett, és ahogy csak bírt rohant felé. Hátizsákja ugrált a hátán, ami úgy tűnt, méginkább sürgeti, hogy haladjon. Látta, amint húgán az a papírkorona van, amit azért készített, hogy a kislány azt vegye fele alsó tagozatos búcsúztatójára.
Feltépte az ajtón, mire anyukája ijedten felugrott.
- Kat, a frászt hozod rám. Minden rendben?
- Igen! - mondta, szinte kiabálva. - Menjünk fagyizni!
- Fagyiii! - kiabálta Prim, fel-le ugrálva ülésében.
- Kat, szerintem a barátaid azért integetnek, hogy elbúcsúzzanak!
Katniss az iskola felé pillantott. Delly a járdán szaladt nevetve és a teherautó felé intett, Madge szorosan mögötte. Látta, amint Peeta az iskolabusz felé botladozik mögötte az ugráló, kiabáló srácokkal.
- Induljunk már, kérlek!
- Nyugi, csak egy fagyiról van szó! - mosolygott Katniss anyukája mit sem sejtve.
- Csak egy fagyi? - tiltakozott Prim.
Elindultak, Katniss pedig igyekezett gondolatait a színes cukorkákra és csokiöntetekre összpontosítani...

Este, 19:15

A nap még mindig fényesen ragyogott az égen. Olyan volt, mintha még csak délután volna. Katnissnek fogalma sem volt, hogy fog aznap este elaludni. Hátradőlt apja régi függőágyában és megforgatta kezében a loncot, amelyet megtartott tornaóráról.
Hogy fog így gimnáziumba járni? Míg fagyiztak, megpróbálta rávenni anyukáját, hogy írassa be egy katonai iskolába, de az anyja kinevette és a szokásos középiskolát megelőző idegességnek tulajdonította, majd neki adta Katnissnek saját cseresznyeturmixát.
Peeta közben hamarosan ideköltözik három utcányira, neki pedig nap-mint-nap szembe kell néznie a megaláztatással. Gyűlölte, gyűlölte Bristel Andrews-t és Delly Cartwright-ot. Épp azon gondolkodott, hogyan bosszulhatná meg méltó módon, amikor megszólalt a csengő.
- Katniss, megnéznéd ki az? Én épp törölgetek - szólt ki anyukája a konyhából.
- Nem mehetne Prim?
- Ő a kádban van. És különben is, neked szóltam, ifjú hölgy!
Katniss vonakodva összeszedte magát és végigtrappolt a házon. A loncot a füle mögé tűzte és kitárta az ajtót.
- Helló.
Mintha a villám csapott volna bele. Mi az ördögért jött ez ide?
Katniss csak nézett.
- Hm. - köhintett Peeta. Megköszörülte a torkát. - Helló.
- Öööö - Katnissnek nem jutott más az eszébe. - Csak a felelsz vagy mersz miatt volt - bökte ki végül. - Meg kellett tennem, különben Delly végig gyáva nyúlnak nevezett volna a gimiben.
Peeta válla leereszkedett. - Óóó.
- Ne haragudj. - suttogta Katniss.
- Óóóó.
Katniss lenézett csupasz lábára. Néhány száraz fűszál lógott a talpáról.
- Készítettem neked egy képet. - Peeta saját cipőfűzőjét bámulta. - Már említettem korábban. Öööö. Én, ööö.
Peeta elővett egy lapot a jegyzetfüzetéből. A lány felé nyújtotta.
Katniss lassan elvette a papírt majd széthajtogatta. A vázlat őt ábrázolta a mai órán. Amikor a tenyerére támaszkodott és a nyárról ábrándozott, mielőtt Peetára nézett volna és leejtette a könyvet. A fiú őt rajzolta le.
- Ez nagyon szép. - suttogta Katniss.
- Köszönöm. - motyogta a fiú. Peeta a loncot nézte, ami a lány füle mögé volt dugva.
Katniss ránézett. Peeta orra hegye vörös volt. - Köszönöm. Nagyon tetszik.
- Szívesen.
- Öööö. - Katniss megköszörülte a torkát. - Öööö.
Peeta a lányra nézett egy pillanatra. Katniss azt kívánta, bárcsak reménytelinek látszana.
- Mennem kellene - mondta végül Peeta. - Oké, tényleg indulok is.
Megfordult, tett egy lépést a bringája felé, amelyet a járdán lévő lámpaoszlopnak támasztott.
Visszafordult. A lány dadogni kezdett. - Köszönöm. A... a virágot. És a képet. És ööö...
Peeta bólintott, majd folytatta útját lefelé a lépcsőn.
Katniss hátralépett egyet. Bezárta az ajtót. A képre meredt.
Szinte azonnal meghallotta a kopogást. Kitárta az ajtót.
És ekkor a fiú megcsókolta. Olyan íze volt, mint a fagyinak és a marashino cseresznyének.
- Ez nem csak a felelsz vagy mersz része volt. - suttogta. Majd elvörösödött, elvigyorodott és futva a biciklije felé indult.
Katniss még hosszú idővel azután is ragyogott, hogy Peeta biciklije eltűnt a sarkon.
- Anya! - kiáltotta.
- Igen?
- Szükségem lesz egy új fürdőruhára. - kiabálta, amint a konyha felé szaladt. Mosolyogva nézte a rajzot, amit kapott. - Idén nyáron sokat fogok ugyanis úszni!

VÉGE

Forrás: Fanfiction.net

12 megjegyzés:

  1. Klassz kis sztori, nem túl karakterhű, de egészen jó. Főleg így nyár elején...:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó történet:)
    Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  3. Kedves kis történet! Kiváncsi vagyok mi lesz a vége?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ööö, ennyi, nincs tovább. Illetve, ha nem látod a 19:15-ös részt és a VÉGE feliratot, frissíts!

      Törlés
  4. Jujj ez annyira cuki volt! :) de ahogy olvastam nem a karaktereket alakító színészek jelentek meg előttem :/ de sebaj :D köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. Ó hát ez nagyon cukira sikeredett !! :-D Imádtam !! :))

    VálaszTörlés
  6. Hát ez irtóó aranyos:).....Még sok ilyet kérlek;)

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszik. Teljesen független az eredeti történettől és nem akarja azt továbbírni vagy hasonlók. Ilyen fanfiction jöhet még. :) Nagyon jóó. :D

    VálaszTörlés
  8. Ez nagyon jó volt. Igaz, hogy nem karakterhű de én el tudtam képzelni az eredeti színészekkel. Ez kellett a nyár elejére. Köszi a fordítást Ancsi! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszett :) én is el tudtam képzelni,az eredeti színészekkel.Derűs kis történet,mosolyt csalt az arcomra.

    VálaszTörlés