2014. június 6., péntek

Mindenki várja már a forgatás végét

Mondjuk a Fox News cikkéből nem ezt, hanem Michelle Forbes (Jackson) sérülését, s azt emeli ki cikkében, ki mindenki sérült már meg a sorozat forgatása során, de a cikkből a fenti is kiderül.


A berlini forgatáshoz közelálló forrás elmondta a FOX411-nek, hogy az elmúlt hetekben több színész, köztük a Jackson parancsnokhelyettest alakító Michelle Forbes is megsérült a Kiválasztott forgatásán az intenzív munkának és a szoros határidőknek köszönhetően.

- Michelle-nek a térde sérült meg és kificamodott a bokája - mondta a bennfentes. - Már lábadozik és szakember segítségét veszi igénybe. 
A bennfentes szerint a sorozat utolsó kötetéből készült film forgatásán igazi káosz van.
- Folyton kiabálnak és mindenkit nyomasztanak a szűkös határidők és a forgatási időpontok. - mondta a [jószándékúnak kicsit sem mondható] bennfentes. - Mindenki alig várja, hogy véget érjen ez az egész és mehessen haza. A színészek nagy tisztelettel adóznak Francis Lawrence-nek (a rendező), hiszen ő az, aki mindent kézben tart.

Egy, a stúdióhoz közelálló forrás azonban tagadta, hogy bármiféle sérülés történt volna, és azt mondta, a forgatás a tervek szerint halad.

Nemrégiben Liam Hemsworth sérüléséről is szárnyra kapott egy híresztelés, amelyet több hírcsatorna közvetített, és amely szerint Hemsworth bokája is megsérült ezért egy forgatási nap kárba veszett, ám a stúdióhoz közelálló forrás az  E! News-nak azt mondta, a 24 éves színész sérülései nem voltak olyan súlyosak, hogy amiatt csúszott volna a forgatás.

Hogy mi a teljes igazság, az talán soha nem is fog kiderülni, mert a Fox megkeresésére sem Hemsworth, sem Forbes, sem pedig a Lionsgate képviselői nem válaszoltak.
Forrás: FoxNews

5 megjegyzés:

  1. Az eddigi hírekből én nem azt vettem le hogy annyira a végét szeretnék ennek az egésznek... most ez nagyon váratlanul ért :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézd. Szeptember 10. óta forgatnak. Kb sulikezdés óta szinte folyamatosan. Nem volt sokkal több szünetük, mint itt az iskolásoknak. Én tökre meg tudom érteni, ha brutálisan kimerültek.

      Törlés
  2. Az igaz, hogy szeptemberben kezdtek, de nem kell minden forgatási napon megjelenni minden színészenk, úgyhogy annyira nem lehet rossz nekik... :) Amúgy meg az eddigi hírek alapján nekem sem úgy jön le, hogy már annyira várnák a végét, de aztán ki tudja... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én amúgy azt gondolom, hogy az igazság valahol a két véglet között lehet. Nyilván nem kell minden színésznek minden forgatási napon jelen lenni, de a főbb szereplőknek, rendezőnek, stábtagoknak ez egy hihetetlen hosszú idejű forgatás, ami így a vége felé nyomasztó lehet. Persze a cikk is nyilván túloz, van bőven bulvárfaktor a fenejófej bennfentes jelentésében...

      Törlés
    2. Mint a suli (ha már ennél a példánál vagyunk). Az ember várja a végét, mert kimerül a munkában, de a társaság miatt szar, hogy vége. :) :(

      Törlés