2014. június 13., péntek

Valami közeleg

Feléledt a TheCapitol.pn oldala, és ez látható rajta:

PANEM POLGÁRAI
A TOVÁBBI ÉRTESÍTÉSIG ÁLLJANAK KÉSZENLÉTBEN

A továbbiakban minden hivatalos bejelentést a  Kapitólium Tájékoztatási Minisztériuma jogosult szolgáltatni.
Számítunk figyelmére.

Valami tehát készül, valószínűleg a promó egy következő hulláma várható - remélhetőleg akár a jövő héten. Mindenesetre a kintiek már megint az előzetesközeledését vélik sejteni a bejelentés mögött, ami viszont engem illet, minden apró, értelmes dolognak örülnék, legyen az cikk, újabb jelenetfotó, újabb részlet a forgatókönyvből, vagy akár egy klassz mozis poszter is, nekem már az is nagyon hiányzik, de tagadhatatlan, hogy időszerű lenne előzetest is látni a filmből.

Bármi is legyen, amint tudom, hozom, bár a következő két hét még elég kaotikus lesz munkafronton, előfordulhat, hogy nem leszek mindig azonnal gépközelben, amint előkerül valami. Éppen ezért kérem türelmeteket, és hogy ne linkeljétek kommentbe, ha találtok valamit, mert a késleltetett kommentmegjelenítés miatt úgysem kerül ki előbb az oldalra, mint ahogy én kerülök gépközelbe, én pedig alapból nem teszek ki linket tartalmazó hozzászólást.

2 megjegyzés:

  1. Ha az előzetest még mindig nem mutatták be nekünk, szerintem már várnak a Comic Conig, az előtt nem nagyon számíthatunk rá :// De ahogy te is mondod, legalább egy mozi poszterrel, vagy jelenetfotóval, esetlek karakterposzterrel megdobhatnának minket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezaz! Tényleg, karakter poszterek is igencsak aktuálisak lennének!!!

      Törlés