2014. június 7., szombat

Natalie Dormer reakciója a thai tüntetésen látott Éhezők Viadala szimbólumra

Na, még egy utolsó komolyabb hangvételű cikk a témában, aztán igyekszek továbblépni, persze ki tudja, mit hoz az élet. Érdekes látni egyébként, hogy vannak páran, akik nagyon szenvedélyesen rajonganak a sorozatért, amikor azonban a sorozatban látható problémákat a való életben látják viszont, nagyon meglepődnek. Ennek sorozatnak azonban épp az a sajátja, hogy nagyon erős társadalomkritikát gyakorol, a benne szereplő történéseket az életből veszi. Ezekkel a bejegyzésekkel kicsit az is a célom, hogy kicsit a sorozat tényleges mondanivalóján is elgondolkodjunk, hogy kicsit mélyebbre ássunk a felszínnél.

Natalie Dormer a Glamour Men/Women Of The Year gálájának vörösszőnyegén nyilatkozott a thai felkeléssel kapcsolatban, ahol a lázadók az Éhezők Viadalából vett szimbólummal fejezik ki nemtetszésüket az elnyomó rezsimmel szemben.


Láttam azt a cikket egy órával azelőtt, hogy eljöttem volna ide az este. Nyilvánvaló, mi zajlik odaát, ezen emberek kormányának elnyomása borzalmas lehet. Elég döbbenetes, hogy úgy döntöttek, hogy a fizikai megmozdulás ezen formáját választják. Ez olyasvalami, ami erőt ad az embereknek, hogy szembeszálljanak az elnyomással, és hogy senkit semmilyen formában ne kritizálhassanak semmilyen formában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése