2012. május 5., szombat

Michael Arndt fogja újraírni a Futótűz forgatókönyvét??

A Hollywood Reporter forrásai szerint Michael Arndt-tal tárgyal a Lionsgate, hogy ő írja újra a Futótűz forgatókönyvét. Michael Arndt ismertebb munkái között a Család kicsi kincse forgatókönyvét tartják számon, de a nevéhez fűződik a Toy Story 3. történetének megírása is.

Immáron hivatalos a hír, miszerint Gary Ross megüresedett helyét Francis Lawrence veszi át a Futótűz rendezői székében. A sorozat folytatása vészesen közeledik a nyár végi forgatás kezdetéhez. Ha nem kötik meg hamarosan a megállapodást, Arndt-nak dupla műszakban kell majd dolgoznia, hogy a forgatókönyv elkészüljön az augusztus végi forgatás kezdetére, amelyre Jennifer Lawrence X-Men: Elsők forgatása miatt kényszerül a stúdió. Ez a szűk határidő volt az, amely miatt Gary Ross lemondott a film megrendezésének jogáról.

A Suzanne Collins regényén alapuló forgatókönyv első vázlata Simon Beaufoy (Gettómilliomos) nevéhez fűződik.

Mondjuk azt most nem pontosan értem, miért nem Beaufoy írja a meg a végső változatot is, Suzanne Collins közreműködésével, de valszeg utána nyomozok majd a márciusi filmbemutató környékén félretett ezzel kapcsolatos cikkeknek. Amint pedig megtudok valami továbbit, természetesen jelzem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése