2012. május 29., kedd

Még egy jelölés az MTV Movie Awards-on

A múlt héten az MTV váratlanul előállt egy teljesen új kategóriával, mégpedig a "Best Hero"-val, amelynek egyik jelöltje Katniss Everdeen, az Éhezők viadala főszereplője. A korábban már látott 8 kategória mellé egy újabb díj elnyerésére nyílt ezáltal lehetőség. Katniss-nek Harry Potterrel, Thor-ral, Amerika Kapitánnyal és a 21 Jump Stree - Kopasz osztag Jenkojával kell megküzdenie.

A szavazás különlegessége, hogy Twitteren lehet szavazni, a #votekatniss hashtag alkalmazásával, és a szavazás állása nyomon is követhető, többek között az MTV oldalán. Katniss-nek - ahogy nézem, igazából Harry Potter az egyetlen komoly ellenfele, aki pedig vezet, úgyhogy irány szavazni :)) A szavazás egyébiránt ma kezdődött, úgyhogy semmiről nem vagyunk lemaradva!! 

6 megjegyzés:

  1. uuh ez nehéz kérdés én Thort is bírom.. (ne utáljatok ki.:$ xD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már miért utálnánk? :)
      Én pl. nagy Alkonyat-fan is vagyok. Szerintem attól, hogy az ember kedvel valamit, még nem kizáró ok, hogy valami mást is kedveljen. :)
      CH meg jópasi. Szóval bizonyos szinten még meg is tudlak érteni, bár magát a Thort nem láttam.

      Törlés
  2. nézd meg.. szerintem jó film. mondjuk nekem az össze marvel film bejött.:)

    VálaszTörlés
  3. Épp most akartam ide írni, hogy van ez a szavazás, de úgy látszik már rég megelőztél Ancsi :D.
    A döntés egyébként nehéz, mert a legjobb hősre kell szavazni. A 21 Jump Streetet még nem láttam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de az tény, hogy a többiek közül egyedül Katniss nem mentette meg a világot :P . Nem tudom kire szavazzak :S

    VálaszTörlés
  4. Most nézem, hogy tegnap dupla annyi szavazattal elhúzott Katniss mellett Harry Potter, de most már csak 4000 a különbség:D

    VálaszTörlés
  5. Segítene nekem valaki? Mert szeretnék szavazni én is. Elég ha csak kiírom ezt? #votekatniss

    VálaszTörlés