2012. május 8., kedd

Josh Hutcherson: Élet Az Éhezők Viadala után

Mióta az Éhezők Viadala év elején megdöntötte a mozis bevételi rekordokat, azt gondolhatnánk, Josh Hutchersonnak nehéz visszatérnie a film előtti életformájához. Mint azt megtudtuk, nem sok minden változott a 19 éves laza fiú életében. Bár volt némi felhajtás a film körül, a rajongók szerencsére békén hagyják színészt. Ő pedig nagyon jól érzi így magát.


- Nagyon megváltoztam. Már csak jó minőségű öltönyöket vagyok hajlandó felvenni és magánrepülővel járok. - viccelődött a színész szupersztár státuszával kapcsolatosan az MTV Newsnak. Aztán komolyra fordította: - Egyáltalán semmi nem változott.

- Arra számítottam, hogy nagy lesz a különbség, de nem így történt, de el nem tudom mondani, mennyire megkönnyebbültem emiatt. - tette hozzá. - Minden olyan visszafogott, és ha valaki felismer, az nagyon kedves velem és jófej, semmi őrület.

A filmet övező felhajtás miatt Hutchersonnak voltak bizonyos elképzelései azzal kapcsolatban, miként fog megváltozni az élete: - Biztos voltam benne, hogy minden más lesz. Mindenki azt mondta, hogy "Tiszta őrület lesz!". Bármikor bárhova elmehetek és senki nem állít meg. - mondta. - És én ezt egyáltalán nem bánom.

Egy dolog, amiről Josh úgy tűnik semmiképp nem akar lemondani, az a tetoválás. 
- A legutóbbit hat hónapja csináltattam. Egy hajó horgonyhoz hasonlatos alakzat van a hátamon; ilyen "sailor Jerry" stílusút csináltattam. Szeretem a régi, hagyományos dolgokat.

Hutcherson azt is elmondta, hogy még több tetkót szeretne, de mielőtt teljes testfelületét lefedő tetkók varratásába vágna, mint Angelina Jolie, biztos akar lenni abban, hogy ez nem fogja majd a későbbiekben akadályozni a színészi munkája során.
- Először el kell jutnom a karrieremben oda, ahová Angelina Jolie eljutott - mondta. - Általában nem szeretnek csupa tetkóval borított színészeket leszerződtetni. Épp ezért biztosnak kell lennem abban, hogy mindenképp engem akarnak majd leszerződtetni.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem a második rész után jóval nagyobb lesz az őrület. Több rajongó lesz, akik a film miatt elolvassák a könyvet meg akik a hírnév hallatán elolvasták vagy megnézték vagy mindkettő. A tetkókat megértem. Nekem is van egy és olyan mint a drog vagy nem tudom, azóta egy csomót akarok magamra, csak nem nagyon találok testfelületet hozzá:D

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretem Josh-t, és semmi bajom nincs egy vagy két jól eltalált tetoválással. DE Josh kérlek ne akarj olyan sokat!! Léccilécciii a kedvemért!:P

    VálaszTörlés