2012. május 17., csütörtök

Georgiában forgatják a Futótűzt?

A Hypeable cikke arról számol be, hogy az egyik Észak-Karolinai újságíró - Russ Bowen - twitterén közzé tette, hogy tudomása szerint "A Futótűz elő-készületi munkái június közepén klezdődnek, és a valószínűnek látszik, hogy a jövőben elhagyják Charlotte-ot és Atlantában folytatják a forgatást." 

A Hypeable aztán beszélt Bowennel, aki megerősítette, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy a stáb a korábbi észak-karolinai helyszín helyett egy atlantai stúdióban folytatja majd a munkát, és ennek valószínűleg az ottani alacsonyabb adók az okai. 

Annak mondjuk szintén megvan az esélye, hogy Észak-Karolinában is készítsenek majd néhány külső felvételt, amely során a 12. körzetbeli képeket vennék fel, legfőképpen a Perem és a Zug képeit. 
Arról még szintén nincs hivatalos bejelentés, hogy a Nagy Mészárlás Arénájában játszódó jeleneteket hol veszik fel, de a lehetséges helyszínek között a Hawaii-szigeteki Jekyll-sziget vagy egy Wilmington közeli helyszín szerepel. 


A cikk szerint a hivatalos bejelentések már nem váratnak magukra sokat, hiszen a háttérben folyamatosan zajlanak a Futótűz előkészületek. 

3 megjegyzés:

  1. Tényleg itt az ideje, hogy csordogáljanak az infók: forgatás, casting stb. :)
    Ez a kép egyébként k*rva jóóó :D Bár, amikor olvastam könyvet olyan Lost-feelingje is volt (nem vagyok Lost rajongó, az első évadot láttam, az jó volt, de utána már nem jött be és pár részt néztem az azt követő évadokból :) )

    VálaszTörlés
  2. Végre egy is hírmorzsa. Úgy hiányzott, mint egy falat kenyér. :)

    VálaszTörlés
  3. Így van. Én is örültem, hogy hetek óta az első konkrétumot megtaláltam, mégha egészen aprócska is. :)

    VálaszTörlés