2012. május 31., csütörtök

Innen-onnan, 19.

A mai összefoglalót azzal kezdeném (ha már a cikket kiraktam, ne csak a chat-ben tájékoztassak), hogy a Finnick válogatásával kapcsolatos hírt már tegnap cáfolta is egy másik újság, a Zap2it. Ők így fogalmaznak:

"... a produkcióhoz közel álló forrás a Zap2it-nek elmondta, hogy a szereplőválogatás csak most kezdődött, és szó sincs arról hogy csak a szóban forgó három jelölt lehetne a befutó.

Az E!Online arról tudósított, hogy a Lionsgate Kitsch, Hammer és Hedlund személyében gondolkodik, ám a Zap2it forrása szerint az egyeztető tárgyalások csak kedden (május 29-én) kezdődtek. A meghallgatás jelenleg is tart, és a stúdió erősen fontolgatja, hogy ismeretlen színésznek adja a szerepet, hogy ezzel is segítsen elkerülni, hogy 'az erős egyéniségek összecsapjanak' a forgatáson. [lol] ...

A hírek szerint két jelenetet néznek meg a meghallgatások során: az egyik a kockacukros jelenet, amikor Finnick és Katniss megismerkednek, a másik pedig az a jelenet, amelyben Finnick [az Arénában] meghallja Annie sikítását."

Az aprók az ugrás után folytatódnak. A mai kiadásban Isabelle Fuhrmanról, Jacqueline Emersonról, Toby Jones-ról, Josh Hutchersonról, Jennifer Lawrence-ről és Woody Harrelsonról olvashattok és láthattok képeket/videót.

Remek fotósorozat készült Isabelle Fuhrmanról a Marie Claire és a Twelve magazin számára. 

 A képekből Isabelle honlapjának galériájában láthattok még többet.


Isabellről ma még egy hírünk van: megjelentek ugyanis következő filmjének, a The Healer-nek az első jelenetfotói.

A film egyébként izgalmasnak ígérkezik:
Egy betegeskedő apuka, aki egy életmentő műtét előtt áll, egy erdőbe viszi kirándulni három gyermekét, hogy megpróbáljon ismét közelebb kerülni hozzájuk, ahogyan az feleségétől való elválása előtt is volt. A három gyerek azonban egy természetfeletti kalandba keveredik, amelyben egyedül az apjuk, Chris, 'A Gyógyító'  képes irányítani sorsukat. A gyerekek elvesznek az erdőben, úgy tűnik, nincs más kiút, csak a halál. A megindító film egy csodálatos történetet mesél el egy család targédiájáról és ellenálló erejéről.

Még néhány található Isabelle oldalának galériájában

Jackie Emersonról is készült fotósorozat, ám vele interjú is. Az interjú ide vonatkozó részét igyekszem mihamarabb lefordítani:

A magazin oldalai megtalálhatók a Glamocholic oldalán

A moziban mától látható a Hófehér és a vadász című film, amelynek egyik törpéjét Toby Jones alakítja. Az alábbi kis videóban bemutatkoznak a törpék, Tobyt is hallhatjuk beszélni, és láthatjuk akcióban is:


Josh és Jennifer is rajong az autóversenyzésért: Josh Hutcherson egy kaliforniai Audi versenyről tett fel magáról képet, Jennifer Lawrence-t pedig még a hétvégi Monte Carlo-i nagydíjon kapták lencsevégre:

Forrás: JustJared.com 

Ésvégül: Woody Harrelson jótékonykodott: egy a UNICEF megsegítése céljából rendezett jótékonysági focimeccsen vett részt az Old Traffordon, amelyről szintén van képi bizonyítékunk is:

3 megjegyzés:

  1. A kockacukros jelenetet imádtam a könyvben:D (Ezek szerint a filmben is benne lesz, emrt annak örülnék:D) Én (is) már úgy vagyok, hogy felőlem legyen ismeretlen, csak válasszák már ki és játssza el nagyon jól:D Amúgy ez az erős egyéniségek összecsapnak dolog arra vonatkozik, hogy túl sok már a híresség a filmben? Eggyel több vagy kevesebb lenne, már nem mindegy...
    Mindenesetre a tárgyalások megkezdődtek, szerintem június folyamán megtudjuk a választ.
    Ja és a Hófehér és vadászt le fogom csekkolni a moziban, már csak Chris miatt is:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, az eredti cikk "ego clashes"-ként fogalmazott, amin jól kiakadtam, mert a színészek azért kapják a k nagy lét, hogy rendesen eljátsszák a szerepet, a rendező, ügyelő, meg mittoménki azért van ott, hogy rend legyen, amúgy meg felnőtt emberekről beszélgetünk, nem egy horda kiskamaszról, úgyhogy szerintem ennek semmi értelme.

      Hófehérke nálam is megnézős, de nekem jövő hét lesz belőle valszeg.

      Törlés
  2. Tetszik a két jelenet, amit elő kell adni. Az egyik humorosabb, a másik pedig depisebb, vagyis két totálisan eltérő érzelem világot kell bemutatni a mi leendő Finnickünknek :)Remélem tehetséges színészt választanak :)

    Wow, tök jó, hogy Jennifer is kint volt a Monte-Carlói nagydíjon :) (Remélem oda ment Kellanhoz és mondta neki, hogy "Hé Kellan nem akarod magad kipróbálni Finnick szerepében" :) )

    A Hófehérkét én is meg fogom nézni, de nem mostanában lesz. Örülök ha jövőhétvégén látom: Kristen, Chris, Toby és James Newton Howard miatt nézném meg elsősorban :)Meg az egésznek a hangulata nagyon bejön :)

    VálaszTörlés