2012. május 25., péntek

Innen-onnan, 18.

Az az igazság, hogy ez a rovat egyrészről nem a kedvencem, mert sokszor nem a filmhez kapcsolódó eseményeket gyűjtögetek, hanem a film szereplőinek az élet más területén felmutatott produkcióit.  Másrészről viszont olyan érdekes úgy gyűjtögetni, hogy hétről hétre mindig másokról számolhatok be ilyen apró hírek formájában. Például Lenny Kravitz-ről eddig nem sok kishír volt, ma viszont lesz rögtön kettő is. Szóval ez a rovat egyfajta zsákbamacska. 

Mielőtt azonban Lenny Kravitz-ről olvashatnánk, megosztom a hírt, miszerint az Egyesült Államokban aranylemez lett az Éhezők Viadala társalbuma (tudjátok, amiről hónapokig azt hittük, hogy A Filmzene), ami helyi viszonyok szerint azt jelenti, hogy, immáron több, mint 500.000 példányban kelt el. 


Lenny Kravitz-ről több interjúban olvashattuk, hogy korábban is érdekelte már a színészet, ám korábban nem talált olyan szerepeket, amelyek megmozgatták volna, egészen a Precious - A boldogság áráig, majd pedig Az éhezők viadaláig. Most azonban úgy tűnik, egy újabb filszerepre készül, mégpedig a 'The butler' című filmben. A film Eugene Allen történetét dolgozza fel, aki a Fehér Ház főkomornyikja volt, és 4 évtizeden keresztül összesen 8 amerikai elnök mellett szolgált. A film IMDB-s adatlapján már megtalálhatjuk a szereposztás egy részét, ám az még nem derül ki, Kravitz kit alakít majd. 

Az ugrás után jön a másik Kravitz kishír, de szó lesz Stanley Tucciról, Leven Rambinról, Liam Hemsworth-ről, akinek főszereplésével egy nagyon klassz új moziplakátot is láthatunk!


Kravitz Cinna útjára lépett, ami azt jelenti, hogy divattervező lett, bár nem ruhát tervez, hanem cipőt. A Toms Shoes mákanevet viselő cipők kényelmes, vászon lábbeliknek tűnnek, íme:




Amúgy a dolog abból ered, hogy Lenny Kravitz nem kedveli, ha vendégei cipővel mennek be a lakásába, hiszen gyönyörű szőnyegei vannak illetve plüssök és báránybőrök a padlón, és nem szeretné, ha a kinti dolgok bekerülnének lakásába. Éppen ezért Lennyhez csak mezítláb vagy speciális benti cipőkben lehet bemenni. Nos, ezek épp ilyenek. 

Leven Rambin és Stanley Tucci újra közös filmben szerepelhetnek. Pár hete beszámoltam arról, hogy Leven Rambin látható lesz majd a Percy Jackson és az Olimposziak - A tengerek szörnyei című moziban, ám a legújabb hírek és a képek szerint szerint Stanley Tucci is csatlakozott a nemrégiben megkezdődött forgatáshoz. Íme a Just Jared képei:

  

Másik összefonódásról is hírt kaptunk a napokban, mégpedig arról, hogy Liam Hemsworth és az Alkonyatos Nikki Reed fognak együtt forgatni, mégpedig az Empire State című filmben. A film egy dráma, amely arról szól, hogy két gyerekkori jóbarát miként tervezi meg egy péncélozott autó kirablását és egy NYPD-tisztről, aki pedig mindezt megpróbálja megakadályozni. Liam-ról és Nikki-ről közös kép is készült nemrégiben:


Liam-et egyébiránt a nemrégiben már tárgyalt Love and Honor című filmjének plakátján is megnézhetjük, hála a Collidernek, amely több új moziplakátot is lefotózott a Cannes-i filmfesztiválon. 


3 megjegyzés:

  1. Leven Rambin nagyon fura barna hajjal.....és az én véleményem szerint nem is áll jól neki... :/

    VálaszTörlés
  2. huuh én imádom az ilyen kis cipőket.. szívesen elfogadnék egyet.:D

    VálaszTörlés
  3. Ancsi! Én szeretem ezt a rovatot. Érdekes, hogy mi a helyzet a szereplőkkel az Éhezők Viadalán kívül. :)
    Lenny most nagyon felkapott lett. Én láttam a Boldogság árát, de nem jött be, nekem már túl sok volt a drámából...
    Liam és Nikki :) Én bírom az összefonódásokat, mintha nekem találták volna ki :D
    És véül ez plakát nagyon tetszik, azok a kék szemek... :D

    VálaszTörlés