2015. november 1., vasárnap

Jennifer Lawrence unokaöccseivel forgatta az epilógust

A tegnapi rajongói rendezvényt hivatalos sajtótájékoztató követte, ahonnan egyelőre még sok anyagunk nincs, de egy Jennifer Lawrence interjú-részletünk igen, ami ráadásul olyan aranyos, hogy érdemes megosztani.

- Úgy érzem, kétszer búcsúztam el Katnisstől. Egyszer, amikor Berlinben befejeződött a forgatás, akkor gyakorlatilag elbúcsúztam a filmtől, aztán volt egy alkalom az unokaöcséimmel úgy egy évvel később. - mesélte a színésznő. - Ők játszották a gyerekeimet abban a jelenetben, amit forgattunk, szóval ez egy csodálatos lezárás volt ezen karakter számára, mert már évek óta szerettem volna, ha itt lehetne a családom, a vér szerinti családtagjaim, és most ez is teljesült. 

A néhány napja megjelent produkciós jegyzet alapján Katniss gyermekeit Bear és Theodore Lawrence (Jen bátyjának gyermekei?) alakítják, akik igen, már ilyen zsenge koruk ellenére is egy ilyen hatalmas film stáblistájában szerepelnek.


Amúgy a Bear nevű kisfickó a Futótűz forgatásán már megjelent, ráadásul Hawaii-on, ahol leendő "apukájával" Josh-sal készült róla kép. Imádnivaló a két srác, én mondom :)


6 megjegyzés:

  1. Két fiú? A könyvben egy lány és egy fiú volt..

    VálaszTörlés
  2. Igen! És a lány kicsit idősebb!

    VálaszTörlés
  3. Ha Jennifer hozta a "fiukat" akkor Josh hozza a "lányukat"? :)

    VálaszTörlés
  4. Naggyon durván sárba tiporják a könyvhűséget, ehh !!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majdnem akkora botrány, mint Kökörcsin színe az első részben. :D

      Törlés
  5. Hàt....ez nagyon kiàbràndìtò....szàmomra simàn tùlszàrnyalja a kökörcsin tèmàt is. :(

    VálaszTörlés