2014. március 19., szerda

Már előrendelhető a Futótűz DVD-je

Mivel nincs más, szétnéztem picit hazai fronton, vajon hogy áll a DVD. Nos, örömmel jelenthetem, a türelmetlenebbek akár már elő is rendelhetik. Akik nem laknak nagyvárosban vagy annak közelében, hogy saját kezükbe vehessék a DVD-jüket, amikor csak akarják, azoknak szerencsés lehet, ha megrendelik, és így postai úton házhoz kapják. Ez esetben olykor kedvezményeket is kaphattok. Írom, mik a lehetőségek jelenleg.

A DVDBluray.hu oldal bannere
A DVDBluRay.hu oldalon például az egylemezes DVD 3290 Ft helyett 3090 Ft-ért, a kétlemezes DVD verzió 3990 Ft helyett szintén 200 Ft kedvezménnyel 3790 Ft-ért, a Blu-Ray 6990 Ft helyett 6690 Ft-ért, a két filmet tartalmazó 4 lemezes DVD csomag pedig 4990 Ft-ért rendelhető elő. Szállítás megjelenés (2014. március 28.) után.

Az XPress bannere
Az XPressen az egylemezes, csak a filmet tartalmazó DVD szintén 3090 Ft-ért rendelhető, a kétlemezes verzió teljes áron 3990 Ft-ért, a Blu-Ray 200 Ft kedvezménnyel 6790 Ft-ért rendelhető elő. Mindhárom terméket megtaláljátok EZEN a linken.  

A Rocky bannere
A Rocky webáruházában csak az egy- illetve kétlemezes DVD verziót látni, azokat azonban jelentős kedvezménnyel: az egylemezes DVD-t 3290 Ft helyett 2899 Ft-ért, a kétlemezest viszont ők 4999 Ft helyett hirdetik 3799 Ft-ért, ami azért felettébb érdekes, hiszen ennek ára hivatalosan is csak 3790 Ft lenne. Az egylemezes filmverzió viszont tényleg megéri. Aki itt szeretne rendelni ERRE kattoljon.

A Webshop Animare is ajánlja a lemezeket, de ők eredeti fogyasztói árnak az eredetileg hirdetettnél szintén kicsit magasabbat jeleznek. Náluk az egylemezes verzió eredetileg 3690 Ft-ba kerülne, mégis 11%-kal olcsóbban 3290 Ft-os (amúgy eredeti) áron lehet hozzájutni. A kétlemezes verzió itt 4490 Ft (állítólag 4990 Ft helyett), a Blu-Ray pedig 7190 Ft (7790 Ft helyett). Aki innen rendelne, ITT találja a kiadványokat.

Zárásként pedig beteszem a ProVideó DVD ajánlóját, ami igazából a második előzetes kicsi kiegészítéssel, de azért gondolom, bárhányszor örömmel megnézzük :))

7 megjegyzés:

  1. Valaki elárulná nekem, technikailag alulműveltnek, hogy a Blu-Ray az miért jobb és miért kerül kétszer annyiba? :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyobb írássűrűséggel lehet rá írni, mint a DVD-re, ezáltal sokkal jobb minőségben lehet rajta tárolni a filmet, mint a DVD-n. Amúgy az egylemezes Blu-Rayen rajta vannak az extrák is, ha jól értem (bár az Éhezők Viadalánál azt egy külön DVD-n adták hozzá, szóval nem biztos, hogy jól értelmezem :) Nyilván többe is azért kerül, mert jobb minőségű filmet kapsz rajta.

      Törlés
    2. Én is úgy értelmeztem, hogy a Blu-Ray most csak egy lemezes lesz és azon rajta vannak az extrák is.

      Törlés
  2. Volt szó négylemezes változatról is, nem? Amiben mèg az első film is benne van. Az akkor végül is vehető lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A DVDBluRay oldalon elő is rendelhető. Nézd csak meg még egyszer a második bekezdést :) "...a két filmet tartalmazó 4 lemezes DVD csomag..."

      Törlés
    2. Ó, tényleg. Köszönöm!

      Törlés