2014. március 16., vasárnap

Sam Claflin a TotalFilmben: A lángra lobbant srác

Az egyre népszerűbb színészről a TotalFilmben olvashatnak kinti rajongótársaink egy cikket új filmje, az Elnémultak kapcsán, ám ebben szó esik a Kiválasztottról is. Ezért aztán olyan hatalmas szerencsétek van, hogy Ti is olvashatjátok. :)

Sam Claflin lángra lobbant. Tavaly legalábbis - miután meglovagolta a Karib tenger 4. részét, majd a Hófehér és a Vadászban is látható volt, csatlakozott az Éhezők Viadalához is - de bizton állíthatjuk, hogy 2014-ben mindent felperzsel majd maga körül.

A Hammer horrorfilmjében, az Elnémultakban szerepel, Lily Collinsnak udvarol a brit vígjátékban, amelynek Love, Rosie a címe, főszerepel Lone Scherfig oxfordi diákcsapatról szóló thrillerjében, a Posh-ban, majd az Éhezők Viadala két részes utolsó filmjével, a Kiválasztottal zárja a 2014-es évet, amelybe valamit még bele akar préselni mielőtt az véget ér. Jelen pillanatban azonban a kis költségvetésű horror izgatja a leginkább. 
- Kétségbeesetten vágytam arra, hogy elszabaduljak a nagy dolgoktól - vigyorog a 27 éves brit színész. - Bármennyire is élvezem őket, azért mégis más egy kis csapattal dolgozni, akikkel valódi csapatmunkát végzünk. 
A 70-es években játszódó Elnémultakban egyetemista operatőrt alakító Clalfin először vett részt kedvenc műfajának forgatásán.
- Imádom a horror filmeket. Hatalmas rajongója vagyok az olyan filmeknek, mint a Parajelenségek, képes vagyok ébren feküdni egész éjszaka, és meghallani minden egyes apró neszt a házban...
Bár még csak alig két hónapja költözött be "a világ leghátborzongatóbb házába", azt mondja, folyamatosan rémült embert sokkal nehezebb eljátszani, mint azt gondolnánk.
- Nem mindig voltak hangeffektjeink, szóval néha csupán a rendező kiáltotta, hogy "Csitt-csatt! Bumm!" a kamerán túlról... Néha nehéz volt a pillanatban maradni.

Messze ijesztőbb volt ennél szembesülni a rajongók reakciójával, amikor megtudták, hogy ő alakítja az öntelt szívtipró Finnick szerepét az Éhezők Viadala: Futótűzben. 
- Ekkoriban inkább elkerültem az üzenőfalakat, - mondja nevetve. - de azt gondolom, még mindig több millió embernek kell bizonyítanom. Ahova Finnick megy most az igazán pokoli hely, ezúttal egy teljesen más karakter lesz.
- Az egész Kiválasztottnak teljesen más a hangulata. - teszi hozzá. - Még mindig arról szól, hogy Katnissnek le kell küzdeni egy akadályt - ám ezúttal ez az akadály sokkal nagyobb és nehezebb lesz legyőzni. Ez sokkal inkább egy érzelmi utazás lesz.

Emellett a négy film mellett nemigen marad hely másra Sam határidőnaplójában - bár megemlíti, hogy "gyakorlatilag szerepel" egyik rég vágyott projektében, amelynek munkálatai reményei szerint hamarosan elkezdődnek, ám a Csillagok Háborúja és az Aquaman pletykákon csak mosolyog.
- Nézd, szívesen legyeskednék a VII. rész környékén - mosolyog - de szerintem ütközik a Kiválasztott menetrendjével. - Hát ez van. Ha az ember nem ér rá a Csillagok háborújára, akkor már feljutott a csúcsra.
Forrás: TotalFilm

2 megjegyzés:

  1. A jövőbeni filmjei közül nálam a Posh a legvárósabb :) (Persze a Kiválasztott 1. részén kívül). Jó kis (pasi) színészgárda gyűlt össze abban a filmben, és a sztori is tetszetős :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés