2014. március 24., hétfő

Visszatér a Kiválasztott stábja a Swan House-ba forgatni


Az AccessAtlanta cikke szerint a Kiválasztott stábja visszatér a Swan House-ba, hogy további felvételeket készítsenek. 

Az Atlantai Történelmi Centrum területén található történelmi emlékhely megfelelő helyszínt szolgáltatott az Éhezők Viadala sorozat második részének, a Futótűznek a forgatásához. Az épületben és annak udvarán forgatták ugyanis a Kapitóliumi party jeleneteit, és a helyszín gyakorlatilag Snow elnök rezidenciáját testesítette meg: forgattak néhány jelenetet az ebédlőben is, az emeleten pedig Snow elnök irodája volt megtalálható.

A sorozat utolsó részének - amelyet két filmben mutatnak majd be - forgatása néhány héten belül ismét visszatér ide. A Swan House személyzete már készen áll a film fogadására, hamarosan kiürítik a fő szinten, az ebédlő közelében található nappalit.

Ezt erősíti meg az a tény is, hogy a CLCasting - az a statiszta toborzó iroda, amely az Éhezők Viadala statisztaválogatásait szervezte - bejelentett egy újabb válogatást "Utolsó lehetőség" címmel, a Névtelen Trilógiába, amelyről minden jól tájékozott rajongó pontosan tudja, hogy nem más, mint az Éhezők Viadala. Ezúttal "jó megjelenésű" férfiakat és nőket keresnek egy "Rezidencia jelenet"hez, akik Békeőröket és Városi Tanács tagokat alakítanak majd. Ezen jelenetek forgatása március 26. és április 17-e között zajlik, vagyis gyakorlatilag az atlantai forgatás legvégéig, mert úgy hírlik, Atlantában április 17. az utolsó forgatási nap. [Az utolsó néhány hétben európai helyszíneken zajlik a forgatás!]

A fentiek alapján úgy tűnik, a Kiválasztott vége felé lévő azon jeleneteket forgathatják itt, amikor Katniss és Snow elnök utoljára találkoznak és beszélnek a végkifejlet előtt.

Francis Lawrence így beszél erről a jelenetről a Futótűz audiokommentárjában:
"Élvezetes volt megtervezni az elnöki rezidencia bejáratát, amelynek kulcsfontosságú jelentősége lesz a következő filmekben, a Kiválasztottban. A bejárat, amelyre rálátni a térről - ez egy nagyszabású jelenet, amely a Kiválasztottban lesz majd látható, és amely közvetlenül a rezidencia előtt zajlik."
Forrás: PanemPropaganda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése