2014. március 30., vasárnap

Kövesd élőben a Jameson Empire Awards-ot!

Nem annyira tudatosult bennem, hogy ez brit rendezvény, illetve abban a vonatkozásban nem, hogy nem éjszaka zajlik majd, hanem már most. Egy élő blogon nyomon követhetőek azonban az események. Katt a képre a linkért.


A képek között nem láttam Éhezők Viadala stábtagot ábrázolót, úgy sejtem, arról tudnánk, ha ott(hon) lenne Sam Claflin, ám nagy valószínűséggel gőzerővel zajlik Atlantában a Kiválasztott filmek forgatása.

A Jameson Empire Awards Éhezők Viadala vonatkozású jelöltjeiről ITT írtam korábban, az ezidáig kiosztott díjakat illetően pedig eddig:
  • buktuk a Legjobb sci-fi/fantasy kategóriát, azt a Hobbit vitte el a Futótűz elől,
  • ám a Legjobb Thriller az Éhezők Viadala: Futótűz lett.
    Ezt a díjat épp Sam Claflin vette volna át, ám utolsó pillanatban kiderült, hogy nem tud részt venni a rendzvényen, azonban küldött egy üzenetet, hogy "Nagyon köszöni és egy álma vált ezzel valóra."
  • Nem Sam Calflin lett a Legjobb Férfi Mellékszereplő, sajnos alulmaradt Michael Fassbender-rel szemben, aki a 12 év rabszolgaságban bizonyított.
  • Jennifer Lawrence-nek sem sikerült a Legjobb Női Mellékszereplő díja (amelyet az Amerikai Botrányban való szerepléséért volt jelölt), ezt a díjat Sally Hawkins vehette át, a Blue Jasminban való szerepléséért.
  • Hát, sajnos Jennifer Lawrence a Legjobb Színésznő díját sem hozta el, azt Emma Thomson nyerte meg a Banks úr megmentése című filmben mutatott teljesítményéért. Hát, nem az Éhezők Viadaláról szól a mai este, bár az utolsó nyerési esély, a Legjobb Film kategória díjának kiosztása még hátravan.
  • Amelyet szintén nem a Futótűz, hanem a Gravitáció nyert meg.
Miközben épp nem Éhezők Viadala vonatkozású díjakat osztanak ki, Sam Claflin is a számítógép/mobiltelefon előtt ül és Tweet-eket pötyögtet a rendezvény alkalmából:
  • Nagyon el vagyok keseredve, amiért nem lehetek ott ma este, hogy megünnepeljem a tavalyi év filmjeit. Igyatok egy whiskey-t a nevemben is. Jó szórakozást!
  • Azt akartam még mondani, hogy bárhogy is alakuljon, hatalmas megtiszteltetésnek érzem a jelölést, és nagyon köszönöm mindenkinek, aki szavazott.
  • Most már megyek, érezzétek jól magatokat és legalább gondoljatok rám. Sok szerencsét mindenkinek! Én gondolok Rátok!
Bár a díjátadón nem potyogtak az Éhezők Viadala díjak, azért bízom benne, hogy aki becsatlakozott az élő blogba, élvezte a közvetítést :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése