2014. március 9., vasárnap

Még néhány DVD promó kép/videó

Na, el voltam maradva még néhány Futótűz DVD promóanyaggal, szóval, hogy teljesen kerek legyen a hétvége, ezt még hozom Nektek.

Az első anyagunk Alan Ritchsonról szól, aki - jó színész módjára - eljátszotta, hogy elment egy Targetbe és nagyon látványosan megvásárolta saját Futótűz DVD-jét. Igen, életszerű: a Lionsgate biztosan nem biztosít tiszteletpéldányokat a főbb szereplőknek. De sebaj, a képek jók, szóval lássuk:


All images credit Jason Kempin / WireImage

A folytatásban videó - ezúttal már nem a DVD-ről, de a DVD megjelenés kapcsán - rövid összefoglalókkal.

Az első videóban egy reggeli beszélgetős műsorban látjuk Stephanie Leigh Schlund-ot és Lynn Cohent, ráadásul az anyag 8 perces, szóval tényleg csak szösszeneteket idézek.
  • Lynn Cohen nagyon odáig van Sam Claflintől, állítása szerint nagyon sanyarú sorsa volt, amikor hónapokon keresztül a hátán kellett utaznia. [Imádom az "öreglányt", és a humorát!!!] 
  • Stephanie Leigh Schlund a forgatás előtt és alatt is 4-4 hónapot töltött edzésekkel: késdobálás és hasonlók. 
  • Lynn Cohent arról kérdezik, hogyan tudta úgy eljátszani a szerepét, hogy nem szólalhatott meg. Cohen néni azt mondja, igazából ez a színészet lényege. Három fiatal színésszel (Jennel, Josh-sal és Sam-mel) játszott leginkább és csak ott kellett lennie. 
  • Szóba kerül Philip Seymour Hoffman, akivel kapcsolatban azt kérdezik, dolgoztak-e vele a filmben. Itt ugyan nem, de Lynn Cohen egy korábbi Charlie Kaufman filmben [Kis-nagy világ] Philip Seymour Hoffman édesanyját játszotta, és nagyra tartja, hosszan méltatja a nemrégiben elhunyt színészt.
  • Lynn Cohen unokája már korábban mondta nagyijának, hogy "Nagymama, Neked kellene játszanod Mags-et!", mire Cohen értetlenkedni kezdett, mert nem tudta miről is van szó :)
  • Stephanie Leigh Schlund legközelebb a CBS Reckless című sorozatában látható.

A következő videóban Bruno Gunn beszél egy DVD megjelenési buli kulisszái mögött forgatási élményeiről. A legnagyobb kihívást a Bőségszarunál lévő harcjelenet jelentette számára, ebbe elég sok időt és energiát öltek, de nagyon jó buli volt a Kiképzésközpontos jelenetsor forgatása is, amikor Katniss és Peeta körbenéz, hogy ki mit csinál. A hihetetlenül kreatív riporternő a legnagyobb kihívást jelentő jelenet után megkérdezi, hogy és melyiket volt a legnehezebb leforgatni, mire Bruno közli, hogy a Bőségszarunál lévő harcjelenetet [én meg csodálkozom, hogy bírja idegekkel...], és elmagyarázza, hogy itt előrekoreografált jeleneteket kellett bemutatniuk, együttműködtek a kaszkadőrcsapattal.
És hogy mitől más az Éhezők Viadala a többi könyv-film adaptációtól? Hát, tőlünk, rajongóktól!! :)) Nagy részben a rajongóknak köszönhető ez, bár nyilván Suzanne Collins csodálatos sorozatot írt, Bruno megérti, miért rajongunk érte ennyire :) Nagyon jól kidolgozottak a karakterek, mindennek megvan az íve, hogy honnan hová jut el. Az emberek szívükön viselik a sorsukat.
Az utolsó "szó jogán" pedig azt mondja Bruno, szerezzük be a DVD-t, mert [bármennyire is kétlem már néha :)] rengeteg minden van rajta, amit még nem láttunk.


A következő rövidke videóban pedig Josh Hutcherson és Jena Malone mesélnek arról, hogyan illeszkedtek be az új szereplőket alakító színészek a társaságba.
Josh azt mondja, hogy először nagyon furcsa volt, hogy új emberekkel kell majd dolgozniuk, mert ő, Jen, Liam, Woody és Lenny már egyfajta csapatot alkottak, és a többiek olyanok voltak, mint az új osztálytársak, de nagyon simán beilleszkedtek. Jena Malone is megerősíti, hogy minden szempontból úgy érezte, csodálatos a csapat, akikkel együtt dolgozhat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése