2014. március 12., szerda

Mahershala Ali a Kiválasztottról

A Boggs-ot alakító színészt a House of Cards című sorozatban való szerepével kapcsolatban kérdezte meg a Vulture riportere, ám a végére becsúszott két kérdés a Kiválasztott kapcsán is, úgyhogy most először hallhatjuk Ali-t a filmmel és azon belül leginkább Philip Seymour Hofmannall kapcsolatban nyilatkozni.

Szintén játszol az Éhezők Viadala: A Kiválasztottban is. Igaz, hogy Jennifer Lawrence folyamatosan esik-kel a forgatáson?
Nem, talpon marad, hacsak a forgatókönyv szerint el nem kell esnie. És azt kell, hogy mondjam, mindenki közül ő a legkirályabb.

Tudnál valamit arról, mit írtak át Philip Seymour Hoffman halála után?
Igazából egyetlen jelenet van, amiben fontos lenne, hogy megjelenjen, de szerintem ezt a rendelkezésre álló lehető legmodernebb technika segítségével meg fogják oldani. Ezen kívül azonban sok mindent leforgatott az első részből és néhány kulcsjelenetet a másodikból is. Egyszerűen csodálatos volt vele együtt dolgozni. Rengeteget tanultam abból, amikor bementem dolgozni és láttam, hogyan alakítja át a jeleneteit, milyen javaslatokat tesz, hogy még magasabbra emelje a tétet. Például kihagy egy sort, viszont valami olyat mond helyette, ami sokkal jobban kifejezi a jelenet eredeti szándékait. Korábban nem tapasztaltam még ilyet - pedig jó néhány hihetetlen színésszel volt lehetőségem együtt dolgozni - de Philip Seymour Hoffmannal dolgozni minden bizonnyal életem legjobb lehetősége volt.
Forrás: Vulture

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése