2014. március 27., csütörtök

Sam Claflin Digital Spy kérdezz-felelek

Nem lepődnék meg, ha valaki már unná, de igen, már megint Sam Claflin. Sokak kedvence ezúttal egy privát Futótűz vetítésen vett részt Londonban a DVD megjelenés alkalmából, amely előtt a Digital Spy rendezett vele egy Kérdezz-felelek!-et! Ennek fordítom le az Éhezők Viadalára vonatkozó részét, ami a nagyobb része az interjúnak.

Vigyázat!! Soha nem olvasott részletek IS következhetnek!! ;)

1. Sam ugyan szerepelt a Karib-tenger kalózaiban és a Hófehér és a vadászban is, de mégi s az Éhezők Viadala volt messze a legnagyobb...
- Számomra az Éhezők Viadala mindent visz, csodálatos élmény, nagyszerű együtt dolgozni a srácokkal, és igazából olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Nagyon jól szórakozunk a forgatáson, pedig nagyon-nagyon keményen dolgozunk, mintha sürgetne az idő. Ha az ember ilyen munkát végez, jobbra nem is vágyhat.

2. Sam eredetileg nem tudta, hogy az Éhezők Viadala trilógia, de aztán nagy rajongójává vált...
- Bepötyögtem a keresőbe, hogy "Finnick Odair" és feljött az összes rajongói rajz, mire azt gondoltam, "Miért is megyek le ennek a fickónak a szerepére való meghallgatásra?" Magas, szőke, kockás hasa van, zöld szeme, napbarnított, én meg ezekből egyik sem voltam. Aztán öt nap alatt elolvastam a könyveket, és tudtam, hogy részt kell vennem a meghallgatáson, amelynek minden pillanatát nagyon élveztem.

3. A Finnick szerepére való felkészülés igazi próbatétel volt...
- Rengeteget szoliztam, fodrászhoz jártam, időm nagy részében pedig konditerembe, és egészséges ételeket ettem. Nagyon lehangoló időszak volt számomra, az egyszer biztos. Remélem, az emberek értékelik az eredményt, de igen, nagyon-nagyon kemény volt és soha nem akarom újra csinálni.

4. Egy hajmeresztő pillanatban Sam Lynn Cohennel a hátán esett bele a Bőségszaru közelében lévő [jéghideg] vízbe...
- Nagyon rossz volt, mert a víz hőmérséklete, amelyben forgattunk, alapvetően nem sokkal volt fagypont fölött. Nagyon-nagyon nehéz volt, mert azt tanácsolták Lynn-nek az orvosok, hogy a vérnyomása miatt ne menjen bele a vízbe, én pedig nem emeltem fel őt azelőtt. Azt mondták, hogy fussunk a Bőségszarut körbevevő küllőkön, én pedig felkaptam. Futunk, futunk, futunk, aztán a térdem, vagy a lábam kicsúszott alólam, térdre estem a sziklákon, és botladozni kezdtünk. Mire én "Ó, Istenem, ne már, nehogy én legyek a felelős a halálodért!" De ő aranyos volt, igazából viccesnek találta a helyzetet, csak én estem pánikba, nehogy valami komoly kárt okozzak benne, de szerencsére nem így történt, szóval jó volt!


5. A forgatáson a legnagyobb mókamester...
- Azt mondanám, hogy Josh volt, volt neki egy üveg görényszagú spray-e. Nagyon bűzlött, és Josh bement ezzel a lakókocsimba és befújt vele mindent, majd kidobta a szemetesembe, amikor pedig én bementem a lakókocsiba, azt gondoltam, "Istenem, valaki biztos használta a WC-met!" Rá nem jöttem volna, hogy mi az. Végül rájöttem, hogy Josh ezzel járkál körbe, befúj vele egy darab papírt és bedörzsöli vele az emberek hátát. Elszabadult a pokol, és azóta sem állok vele szóba. Jó, ez nem igaz, de azt hiszem, elmondhatom, hogy voltak vicces pillanataink!

6. Jennifer Lawrence tényleg annyit esik-kel a forgatáson, mint a vörös szőnyegen?
- Jennifer és az én szereplésemmel egy külön kisfilmet lehetne készíteni a DVD extrái közé, amely csak az ő és én eséseimről szólna. Egyenesen álltam a Bőségszarunál, még akkor is sikerült megbotlanom - de a mai napig elképzelésem sincs, hogy hogyan - de ugyanúgy, mint amikor szaladtunk keresztül a dzsungelen és Jennek egy párszor sikerült úgy megbotlania, hogy beverte a fejét.

- Vagy magát verte fejbe az íjjal, vagy mást, de én is a szigonyommal, amivel próbáltam keresztül manőverezni azon a halálos dzsungel terepen, hátamon egy idős hölggyel, rengetegszer volt olyan, hogy a szigony beleakadt a fákba és húzta lefelé az ágakat. Láttam, hogy Jen és Josh rohannak előttem, és az járt a fejemben, hogy "Utol kell érnem őket, utol kell érnem őket!", miközben ott volt Lynn a hátamon és kacagott, hogy whahahahahahaha, - szóval ez kőkemény volt, de azért mindketten, illetve mindhárman túléltük valahogy."

7. Sam nem tarthatta meg az Arénás szerelését, de egy másik kellék megszerzéséről még nem mondott le...
- Nem és nem. Úgy értem, egyébként nem olyan kényelmesek ám, mint amilyennek tűnnek. És a csizmák is, amiket viseltünk, rengeteg homokot magukba szívtak, azt pedig mindenki tudja, aki már járt tengerparton és telement a cipője homokkal, hogy az a világon a legrosszabb érzés.

- Mégis azt hiszem, hogy mindannyian szerettük ezeket a kezeslábasokat, először is azért, mert nyúltak, és olyan jó anyagból voltak, hogy még nekem sem sikerült elszakítanom, ami nagyon ritka nálam. A végére mindannyiunknak elege lett belőle, mégse tarthattam meg egyet sem, pedig én nem vagyok az a fajta ember, aki megjelenik egy ilyenben a konditeremben, pedig azt hiszem, csak néznének!

- Mi a helyzet a szigonnyal? Imádkozom, és reménykedem, hogy megtarthassak egyet. Igen, nem mondtam még le róla...
Forrás: DigitalSpy

6 megjegyzés:

  1. "Láttam, hogy Jen és Josh rohannak előttem, miközben ott volt Lynn a hátamon és kacagott, hogy wahahahahaha.." :DDDDD Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én nem unom meg ezeket az interjúkat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom, nekem a múltkori csalódást okozott, hogy mindent fordítottam már korábban is, de ez most egy klassz cikk szerintem is. :))

      Szerkesztéskor pedig igyekszek abból kiindulni, hogy ami engem érdekel, az biztos más rajongót is :)

      Törlés
  2. Istenem,de imádom ezt az embert!!

    VálaszTörlés
  3. Lynn néni whahahaáját nehéz lehetett röhögés nélkül kibírni :'D
    Josh a kis mókamester......
    Én amúgy mindig szeretek Sames cikkeket olvasni, remélem nem vagyok egyedül ;)

    VálaszTörlés
  4. Úgyis azt mondják, hogy mindig az idéngyümölcsöt jó enni, hát most Samnek van szezonja. :D

    Egyébként ez a cikk tényleg jó volt, nem csak ugyanazokról a dolgokról olvashattunk, mint amiről mindig. :) Többször is mosolyogtam, például azon, hogy a felkészülést lehangolónak jellemezte, vagy a Lynnel kapcsolatos emlékeken. :D Egyébként... a helyében én is akarnék egy olyan szigonyt a nappalim falára. (Meg amúgy is...)

    VálaszTörlés
  5. ,,Lynn a hátamon, és kacagott hogy whahahahahaha"
    Imádom ezt a pasast!:D
    Nyugodtan hozhatsz még interjúkat róla, én nagyon nem unom.:D
    Mindig szétröhögöm az agyam.
    u.i.:
    Remélem az esésekkel teli kisfilm nem csak ötlet lesz.XD

    VálaszTörlés