2014. március 30., vasárnap

Két kép még a Futótűz kapcsán

Az elsőt nem kell magyarázni, hiszen egyértelmű, hogy a Mags-et alakító Lynn Cohent, és az Annie-t alakító Stef Dawsont látjuk a képeken - egyébiránt - a Futótűz Los Angeles-i premierjén. A képet a héten tette ki Stef Dawson Instagramjára:

Forrás: Stef Dawson Instagram
Na, a másik kép már nehezebb eset. Láttam én ezt a héten, de az volt az érdekes, hogy mindenütt azt írták, ezt egy Kiválasztott forgatásáról származó kép. A képen Josh mellett Jennifer Lawrence legjobb barátnője, Laura Simpson látható és mintha valahol azt is olvastam volna, hogy ő tette fel a képet a netre. A kép azért zavarja össze a rajongókat, mert azzal együtt, hogy Kiválasztott forgatásáról valónak vélik/vélték, elég árulkodó, hogy Josh-nak a nyakában ott van a medál, amelyet majd az Arénában töltött utolsó este ad oda Katnissnek.


2 megjegyzés:

  1. Jaj, de aranyosak Magsék. :) Már csak Finnick hiányzik a képről. :P

    Nem tudom a Josh-os kép a Kiválasztott forgatásáról van-e, de ha igen, akkor értem a monoklit a szeme alatt. Bár AHHOZ képest túl jól néz ki... :(

    VálaszTörlés
  2. Talán már visszahozták a Kapitóliumból és visszakapta a medált. Ez ezt is és a zúzódásokat az arcán és a kulccsontján is megmagyarázná, viszont emellett nézhet ki kevésbé elgyötörtnek is.

    VálaszTörlés