2014. március 1., szombat

Willow Shields a Futótűz forgatásáról

Egy újabb kép került elő a Futótűz forgatásának kulisszái mögül, amihez viszont kép is tartozik. 

Francis Lawrence, Willow Shields és Paula Malcomson a Futótűz forgatásán.
A Futótűz DVD és Blu-Ray március 7-i megjelenésének alkalmából a SocialLife Willow Shields-szel beszélgetett a film készítéséről, Primrose Everdeen szerepéről, és arról, mit szeret a legjobban a filmben. Ráadásul egy új kulisszák mögötti képet is kaptunk.

Mi tetszik legjobban Prim fejlődésében?
Azt szeretem legjobban, hogy egyre érettebb lesz és hogy most már egyre inkább ott áll ő is Katniss mellett. Szerintem nagyszerű ez a fejlődési út, amelyet bejár, a kezdetektől fogva, amikor még csak egy kislány, aztán sok mindenen keresztülmegy, de megmutatja, hogy milyen sok mindent el lehet érni, ha az ember erős és nem hagyja, hogy átjárja a szomorúság.

Mit szeretsz legjobban Prim és Katniss kapcsolatában?
Azt, hogy kezdetektől fogva láthatjuk, milyen erős közöttük a kötelék. Annak, hogy Katniss elindul az Éhezők Viadalán, az egyetlen oka, hogy megmentse húga életét. És szerintem ez a kezdetektől tartó szoros kötelék a teljes sorozaton átível. Érezhető egyfajta szerepcsere is, amikor Prim áll ki Katniss mellett, de szerintem a teljes történet alatt érezhető kettejük szoros kapcsolata.

Az előzetesben is látható jeleneteken kívül melyik jelenet a kedvenced?
Imádtam az Arénában játszódó jeleneteket, mert én csak a 12. körzetben forgattam. Amikor pedig elkészültek az Aréna-jelenetek, nem igazán láttam belőlük semmit, sem abból, mi történik az Arénában, sem pedig abból, hogy mit forgattak ott le. Ezért részben én is rajongóként mentem a moziba megnézni a filmet, mert szinte egyáltalán nem tudtam, mire számíthatok az Arénában.


Volt valami, ami meglepett az Aréna életre keltése során?
Nem igazán. Csak azt gondoltam, hogy az új Kiválasztottakat alakító színészek nagyszerűek voltak. Mindenki tökéletesen alakította karakterét.

Én igazán kedveltem Finnicket. Volt valaki, aki számodra kiemelkedett az újak közül?
Én is kedveltem Finnicket és jó volt látni, hogy Sam [Claflin] hogyan kelti őt életre. És azt is nagyon élveztem, ahogyan Jena [Malone] Johannát alakítja. Ő egy teljesen más karakter a sorozatban. Izgalmas látni, mennyire különbözik a többiektől. És jót tett a Futótűznek, mert vitt bele egy kis vidámságot. Ez nagyon klassz volt.

Mit gondoltál a Katniss és Johanna közötti kapcsolatról?
Szerintem Jen [Lawrence] és Jena [Malone] is fantasztikus munkát végeztek, hogy megfelelően ábrázolják őket. Van közöttük némi feszültség. Aztán a végén mindenki rájön, hogy mindketten ugyanarra vágynak. Ez pedig a szabadság és az, hogy családjaikkal lehessenek - megbecsülés és az, hogy kiállhassanak a másik mellett.

Mit gondolsz a két történet között melyik karakter fejlődött a legnagyobbat?
Szerintem Liam [Hamesworth] karaktere Gale sokat fejlődött. Szerintem Liam nagyszerű színész és nagy élmény látni minden jelenetét. Nagyon jó buli őt látni a jeleneteiben, mert nagyon odateszi magát, hogy sikerüljenek.

Megvicceltétek egymást a forgatási szünetekben?
Nem igazán. Inkább poénkodtunk. Az egyik jelenetben - és ez egy igen komoly jelenet - a macskámmal vagyok látható a Futótűzben. Jennifer pedig ott volt a sarokban és egy játékmacskával próbált megnevettetni. Tudod, Jen gyakran próbál megnevettetni másokat, ha ő épp nincs benne egy jelenetben. Ez aztán jelent némi kihívást. De nagyon sokat tanultam tőle.

Adott Neked Jennifer Lawrence valami tanácsot?
Azt mondta, hogy maradjak az, aki voltam, és ne hagyjam, hogy Hollywood megváltoztasson. Ez egy nagyon jó tanács és határozottan igyekszem észben tartani. Ő egyáltalán nem változott és ez nagyszerű. Nagyon jó buli együtt dolgozni Jenniferrel.

Miért érdemes a rajongóknak megjelenéskor azonnal beszerezni a DVD-t?
Azért, mert igazán testközeli élményben lehet részük azzal kapcsolatban, hogy mi zajlik a forgatáson. Nagyon klasszak a kulisszák mögötti jelenetek és a törölt jelenetek. A rajongók számára nagyszerű élmény, mert szemtanúi lehetnek, mi is zajlik a forgatáson és hogy hogyan készítjük a filmet.

Melyik hírességet imádod plátóian?
Jelenleg Ansel Elgortért vagyok odáig. A Csillagjainkban a hibában játszik hamarosan, ami jelenlegi kedvenc könyvem. Részben azért, mert nagyon kedvelem a karaktert, akit majd ő alakít a filmben.
Forrás: SocialLife

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése