2014. március 12., szerda

Licitálj, hogy eljuthass a Kiválasztott forgatására

Az Éhezők Viadala sorozat másik (Nina Jacobsonnál kevesebbet emlegetett) producere, Jon Kilik egy nagyon remek akció keretein belül teszi lehetővé egy (illetve nyilván kettő) rajongónak, hogy eljusson az Éhezők Viadala forgatására. Mondjuk ez nem ingyér' megy, hanem licitálni lehet erre a lehetőségre. Íme a felhívás:

Légy szemtanúja élőben és személyesen az Éhezők Viadala: A kiválasztott - 1. rész forgatásának. Társaddal együtt Jon Kilik különleges vendégei lehettek, aki körbevezet Titeket a forgatáson, megengedi, hogy belehallgassatok a forgatott jelenetekbe, személyesen mutat be Titeket a szereplőgárda kulcsfiguráinak, majd elvisz ebédelni, amely során mesél arról, mit gondol az Éhezők Viadaláról és milyen érzés több díjat nyert filmproducernek lenni.

A kalandhoz tartozik egy két éjszakás szállás is Atlantában, a szerencsés illetőt pedig a producer társaságában szállítják oda a forgatásra és vissza.
A felhívásból azt is megtudhatjuk, hogy a Kiválasztott forgatása 2014. április 18-ig tart Atlantában (valószínűleg utána jönnek át a már említett európai helyszínekre: Londonba, Párizsba, Berlinbe).

Licitálni március 20-ig lehet, és bár az elején beindult a dolog, napok óta nem mozdul semmi, gyakorlatilag 5000 dollár magasságában áll most a licit. Akinek van ennyi pénze pont félretéve hasonlókra, az IDE kattintson :)
Forrás: CharityBuzz

7 megjegyzés:

  1. 5000 dollár magyar pénzben mennyi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit több, mint 1 milla :)

      Törlés
    2. Plusz nekünk még rájönne erre a repülőjegy, az se piskóta. :D

      Törlés
  2. Szívesen elfogadnám a lehetőséget, de sajnos nincs ennyi pénzem. Meghát ezen csodás lehetőség kihagyása miatt nem fogok depresszióba esni. Ez a legeslegelvetemültebbek (meg az amerikaiak) számára kiváló, de én a mozival is megelégszem. Meg ugye a könyvekkel, DVD-vel stb. ;)

    VálaszTörlés
  3. De jó lenne. :D Csak sajnos, ha angolul kell beszélni, én csak dadogok össze-vissza. Pedig hát pont lett volna 1millióm itt a hátsó zsebben. :D (Majdnem.)

    Majd legközelebb. :D

    VálaszTörlés
  4. Mennyire király lenne, ha Európába is szerveznének ilyet, ha már forgatnak itt is. :D Nem mintha lenne amúgy lenne ennyi pénzem, de azért a lehetőséget megadhatnák valakinek, akinek van.

    VálaszTörlés