2014. március 27., csütörtök

Jelenetek a Futótűzből

Tegnap képekben nézhettétek végig a Futótüzet, most gondoltam egyet, és feltúrtam a YT-ot az idáig felkerült Futótűz jelenetekért. Vannak közöttük hivatalosabbak és kevésbé azok, de igyekeztem a jobb minőségűek közül válogatni. Ne feledjétek, hogy a film megjelenése előtt napvilágot látott filmrészleteket korábban ITT gyűjtöttem össze, és arra is felhívnám a figyelmet, hogy ennek a bejegyzésnek nem a teljesség, hanem a hangulatfokozás a célja. :)

Nyitó jelenet



"Kérsz egy kockacukrot?"





Johanna liftjelenete



Johanna interjúja



A Fecsegőposzáta ruha



Cinna búcsúja és az Aréna eleje



Katniss megmenekülése az Arénából

3 megjegyzés:

  1. Neked valami varázserőd lehet! :) Meg nem tudom mondani hányszor kerestem a liftes jelenetet, de csak egy nagyon rossz spanyol verziót találtam. :S Köszi! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Öööö, nem csináltam pedig semmi különöset, viszont csak az elmúlt max egy hónap anyagai között kerestem. Amúgy ez sem HD, de úgy gondoltam még vállalható kategória és elég meghatározó jelenete a filmnek.

      Amúgy a magyar fordításból csak nekem nem rémlett, hogy "Olyan szívesen belevágnám a képébe a baltám", vagy tényleg nem fordították a moziban? Tudom, hogy maradtak ki mondatok, volt, amit én is kiszúrtam, de ezt nem, és mint mondom, nem is rémlik, hogy olvastam volna ilyet.

      Törlés
    2. Én is kerestem már márciusban, mégse... :D nem vagyok egy net varázsló.
      Igazság szerint én ennél a jelenetnél nem figyeltem a feliratot, de elképzelhető. Azért remélem a DVD prímán meg lesz csinálva!

      Törlés