2014. március 29., szombat

Innen-onnan, 82.

A helyzet elég elkeserítő, hiszen még mindig nem nagyon akar beindulni a Kiválasztott kampánya, viszont pár egyéb hír, amit mindenképp szeretnék hozni. Most nem olyan sok minden, de a kevesebb is több, mint a semmi.
Mondjuk ma este Kids' Choice Awards, holnap meg Jameson Empire Awards, úgyhogy bízom benne, hogy ezekről lesz azért majd hír. Hogy ott tud-e majd lenni bárki a sorozatból az erősen kérdéses, mert a héten például Joshnak egy előre lefixált rádió interjút kellett lemondania, mert visszavezényelték a Kiválasztott forgatására.

Jennifer Lawrence és X-Men témakörben jelent meg új poszter, előzetes, sőt azóta egy újabb kisfilm is.

Forrás: Yahoo Movies UK
Előzetes:





És végül a kisfilm:


Natalie Dormerről a GQ magazinban jelent meg egy fotósorozat. Íme:

Image courtesy sylviagetyourheadouttheoven.tumblr.com

Ahogyan Jen az X-Men, úgy Sam Claflin még mindig Az elnémultak kapcsán kerül elő időről időre róla két jelenetfotónk és egy filmecskénk van:

Forrás: SamClaflinFans

És a kisfilm, amiben jeleneteket is láthatunk és Sam Claflin is megszólal:



Dayo Okeniyi, miután az Éhezők Viadalában emberekkel vívott élet-halál küzdelmet, emeli a tétet, és az elkövetkezendőkben kiborgok ellen láthatjuk majd harcolni a következő Terminátor filmben, ahol Miles Dyson fiát alakítja majd. Olyan színészekhez csatlakozik majd, mint Emilia Clarke (Trónok harca), Jai Courtney (Beavatott) és Jason Clarke (Bin Laden hajsza).
Arról, hogy film miről fog szólni, nem tudni még részleteket, csupán azt, hogy egy önálló trilógia első része lesz Terminator: Genesis címen.
Forrás: Variety

Végezetül pedig egy kép a Kiválasztottban Messallát alakító Evan Rossról, akinek Ashlee Simpsonnal való eljegyzési bulija némileg kapitóliumi hangulatúra sikeredett.

Forrás: Ashlee Simpson Twitter

4 megjegyzés:

  1. Tényleg elkezdődhetne már a Kiválasztott kampány. :/ Amúgy én azt olvastam, hogy az előzetes valamikor április 13-a körül lesz. Ez igaz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Április 13-án az MTV Movie Awards lesz. Tavaly a Futótűz első előzetesét ott mutatták be, ezért szeretnék/gondolják sokan, hogy idén is úgy lesz. De más a szitu a tavalyi és az idei helyzetben. Tavaly már több, mint egy évvel voltunk az első film után, most még csak 4 hónappal vagyunk. Akkor már nagyrészt befejeződött a film forgatása, most még tart (hiszen két filmet forgatnak), ráadásul április 17-ig "nagyüzem" van még Atlantában (plusz utána egy hónap itt, Európában).
      Ráadásul egy cikkben olyat fordítottam korábban, hogy a Cannes-i filmfesztiválra tervezik a kampány kezdetét. Éstovábbá: még egyetlen stillünk sincs.
      Szóval passz. Lehet, hogy lesz április közepén előzetes, de én valószínűbbnek látom a május közepit. Ne legyen igazam :)

      Törlés
  2. X-Men új előzetes. *.* Fú, nagyon jó kis film lesz szerintem. Patrick Stewart, Ian Mckellen, James Mcavoy, Michael Fassbender, Jennifer és Nicholas Hoult. Az összes színészt szeretem a filmben. :D Május 22!!!

    Natalie Dormer pedig gyönyörű, mint mindig. :)

    VálaszTörlés
  3. Nem merek egy előzetest sem megnézni az X-menből, mert félek, hogy megint olyan érzés lesz végignézni a filmet mintha egyszer már láttam volna...
    Natalie pedig gyönyörű, mint mindig ( ahogy ezt már írták ;) )

    VálaszTörlés