2014. március 22., szombat

Innen-onnan, 81.

És amikor minden kötél szakad, még mindig itt az Innen-onnan rovat, mondjuk három hete volt az utolsó, szóval volt is mit összegyűjteni a témában.

Jennifer Lawrence kapcsán nagy változások nincsenek: újra előkerült az Amerikai Botrány témája - ezúttal a DVD megjelenése kapcsán - és természetesen tovább dübörög az X-Men kampánya is. 
Ez utóbbiból egy vadiúj jelenetfotónk van, és egy szkenn a TotalFilmből, majd az ugrás után, az Amerikai Botrányból pedig egy törölt jelentünk Jennifer főszereplésével:





Amint ígértem, van még egy szkennünk Jenniferről X-menes karakterével a TotalFilm magazinból:


Joshról sem kell lemondanunk. Egy rövid videóban önmaga fiatalabb énjének ad remekebbnél remekebb életvezetési tanácsokat, majd kifejti ezeket. Olyanokat mond, hogy az ember tegye azt, amit igazán szeret és amiben tényleg hisz, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak; ne izguljon vagy stresszeljen a dolgok miatt, legyen lelkes és szenvedélyes; az, ha összetörik a szívét, még nem a világ vége: van olyan, hogy egy kapcsolat véget ér; a jó barátokra megéri várni: korábban ő is sokat volt magányos, de másra sok olyan ember veszi körül, akikkel meg tudja beszélni az érzéseit, gondolatait; és végül: nem baj az, ha az ember más, mint a többiek, sőt ez igazából klassz dolog. Íme mindez a mindig mosolygós Josh Hutchersontól:


Sam Claflintől az immáron magyar címmel is rendelkező The Quiet Ones című filmjéből kaptunk sok mindent. A horrort mi végül Az elnémultak címmel nézhetjük meg a mozikban. 

Először a három still:

Forrás: SamClaflinFans

Aztán van egy mozgó poszterünk is:


Egy előzetes:



És azóta egy TV spot is: 


Elizabeth Banks a Modern családban lesz látható majd hamarosan, ahol egy Sal nevű várandós miniszter asszonyt alakít, aki férjhez kíván menni Mitchell-hez (Jesse Tyler Ferguson) és Cameron-hoz (Eric Stonestreet) össze fogja adni Mitchell-t és Cameront. Elizabeth karaktere korábban már kétszer is látható volt a 2009 óta tartó sorozat során, szóval felbukkanása nem lesz teljesen váratlan. Most néhány forgatási fotó jelent meg róla:

Forrás és még pár: Just Jared

Jena Malone más terepen mutatkozik be: The Shoe nevű zenekarával énekel. Legújabb számuk a Paper Cup. Kellemes kis zene:


Natalie Dormer a brit InStyle áprilisi számában lesz látható egy képpel és egy pár kérdéses kérdezz-felelekkel, ám abban Éhezők Viadala vonatkozás csak annyi van, hogy épp a forgatás kellős közepette van Atlantában. De azért íme a kép:

Forrás: ONTD

Natalie-val van pár karakterkép is a Trónok harca aktuális évadából:


Forrás: EW


És akkor átigazolási híreink következzenek. Akarom mondani van egy csokorral arról, ki melyik filmre szerződött le az elmúlt időszakban!

Woody Harrelson John Hillcoat Triple Nine című filmjéhez szerződött, amelyben egy Jeffrey Allen nevű nyomozó őrmestert fog majd alakítani, aki a Casey Affleck által alakított rendőr nagybátyja. Harrelson, aki már a tavalyi - hozzánk el nem jutott - Out of the Furnace című filmben is együtt szerepelt Casey-vel ,olyanok mellett látható még majd a filmben, mint Kate Winslet, Aaron Paul, Teresa Palmer és Gal Gadot.

Az Éhezők Viadalában Glimmert alakító Leven Rambin pedig a The Tomorrow People című sorozat aktuális évadának utolsó három részében látható majd, ahol egy Natalie nevű karaktert alakít, aki nem szereti az embereket. A paranormális fiatalokról szóló sorozatban ő és Russel (Aaron Yoo) Bonnie és Clyde modern - és természetfeletti - változatát alakítják majd. Ám a dolgok a lehető legrosszabbra fordulnak, amikor Natalie fenyegetőzni kezd, hogy csatlakozik az Ultrákhoz, amely egy potenciális lázadás lehetőségét hordozza magában.

Bár a hír még csak két hete jelent meg, azóta forgatási képünk is van Levenről:

Forrás: Leven Rambin Twitter
Leven Éhezők Viadala-beli körzettársát, Marvelt alakító Dennis Quaid is új szerepet kapott, ő az HBO új Rock & Roll témájú - egyenlőre cím nélküli - sorozatának bevezető részében látható majd a későbbiekben. A film/sorozat az 1970-es évekbeli New York-i drog- és szex által tüzelt zeneiparról szól, mindezt pedig Richie Finestra hanglemezkiadó vezető szemszögéből követhetjük. Jack Quaid egy [a fiatal tehetségek felkutatásáért felelős] A&R igazgatót alakít majd a filmben, aki azért küzd, hogy megvethesse lábát ebben a környezetben. A filmet nyár elején forgatják majd és Martin Scorsese rendezi.

A Kiválasztott filmekben Paylor parancsnokot alakító Patina Miller a CBS Madame Secretary című drámájában kapott szerepet. Ez a film a maga útját járó női államtitkár, Elizabeth McGill (Tea Leoni) szakmai- és magánéletét mutatja be, rávilágít arra, milyen nehéz dolga volt bonyolult családi élete mellett politikai karriert befutni. Miller Daisy szerepét alakítja majd, aki McGill sajtókoordinátora. Forrás: Deadline

8 megjegyzés:

  1. Nem kötöszködni akarok, de az Elizabeth Banks hírnél nem inkább férjhez adja Cameron-t és Mitchellt egymáshoz? Mert ez így kicsit furán hangzik, hogy mindkettőjükhöz hozzámegy. :D És az ő esküvőjük úgyis esedékes. :)

    VálaszTörlés
  2. kötöZködni akart lenni, ki tudod javítani? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Javítani nem tudom, de a javítást megjeleníteni, természetesen.
      És javítottam a posztot is. Valahogy a "to marry"-t olvastam félre valszeg "marry to"-ra és még agyaltam is rajta, hogy így aztán tényleg elég modern család lesznek :D
      Kösz a pontosítást!

      Törlés
    2. :D Mondjuk Elizabeth karakteréből kinézném. :P

      Törlés
  3. Nagyon jó ez a jelenet az AH-ból, de benne is volt a filmben. Itt a Live and Let Die-t énekli, a töröltben a Santana - Evil Ways-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráadásul szerintem volt is már kinn, de gondoltam, úgyse figyel senki :P
      Nem baj, örülök, hogy nem így van :))

      Törlés
    2. Nem gond, jó kis jelenet. Itt én nem is Rosalint láttam, hanem ez Jen volt. :D

      Törlés
  4. Nem is tudtam, hogy Jenának van zenekara. Jó ez a szám. :)) Meg Josh-ról is a videó. ^^

    VálaszTörlés