2013. március 30., szombat

Sam Claflin és Liam Hemsworth a Complex 25 feltörekvő színésze között

Ezúttal a Complex magazin állított össze egy listát, amelyen az általuk legjobbnak tartott 25 feltörekvő színészt szedték össze, akiket mindenképp érdemes megismerni. Ezen színészek között találjuk Sam Claflint és Liam Hemsworth-t is.

Sam Claflin


Jelentősebb szerepe: Finnick Odair az Éhezők Viadala: Futótűzben (2013)

A még azok után is ismeretlen színész, hogy olyan hatalmas filmekben játszott, mint a negyedik Karib tenger kalózai film, Sam Claflin az a fickó, aki kedvenc könyveidet kelti életre. Szereted Grimm tündérmeséjét, a Hófehérkét? Nos, Sam Claflin a Hófehér és a Vadász hercege. Beleástad magad az Éhezők Viadalába? Ha igen, máris beleélheted magad abba, hogy hamarosan Katniss legújabb szövetségeseként lép színre a trilógia második filmjében, a Futótűzben. Nem mintha eddig már nem töltöttünk volna el rengeteg nehéz pillanatot azzal, hogy megpróbáljunk választani Peeta és Gale közt.

Liam Hemsworth


Jelentősebb szerepe: Gale Hawthorne az Éhezők Viadala: Futótűzben (2013)

Úgy tűnik, 2013-ra Liam Hemsworth is készen áll arra, hogy elérje a siker és hírnév azon szintjét, amelyet bátyja, a 29 éves Chris már elért, akit a világ a Thorból, a Bosszúállókból és a Hófehér és a Vadászból ismerhet. Liam, Gale Hawthorne szerepében egyike annak a két fiúnak, akik közel állnak Katnisshez (Jennifer Lawrence) az Éhezők Viadalában, és ez a szerep a Futótűzben, a nagy népszerűségnek örvendő sorozat második filmjében, amely novemberben kerül a mozikba, még jelentősebb lesz.

Mindezek előtt még októberben látható lesz Harrison Ford, Amber Heard és Gary Oldman társaságában a vállalati kémkedésről szóló Paranoiában. Az inkább független filmnek számtó bűnügyi drámában az Empire State-ben pedig Dwayne "The Rock" Johnsonnal látható egy filmben. Ha ettől nem lenne még ismert számodra, akkor jó tudni, hogy épp Miley Cyrust készül feleségül venni. Róla pedig szintén hallhattál már.
Forrás: Complex

[Ui.: Én már nem bírom követni, hogy ezek szakítottak-e Mileyval vagy nem. Hol ezt írják, hol azt...]

1 megjegyzés:

  1. Én sokat csodálkozom azon ,hogy Samnek nem sikerült betörnie a filmiparba ,pedig szerintem minden adottsága megvan hozzá.Remélem most sikerül.

    VálaszTörlés