2013. március 15., péntek

Éhezők Viadala Rajongói Túrák tavasztól újra!

Sajnos nem nálunk, de akkor is izgalmasabbnak tartom ezt a témát, mint a karakterposzter jelmezeinek részletes bemutatását ;) Na, sebaj, mindkettő érdekes lehet. Ezek a túrák legalább olyan szempontból, hogy ha részt venni nem is tudunk rajta, legalább elképzelhetjük, milyen kalandos is lehet egy ilyen nap, ráadásul, ha valaki arra jár ezekben az időpontokban, akár be is jelentkezhet egy ilyenre:

A brevardi (Észak-Karolina) székhelyű Hunger Games Fan Tours bejelentette 2013-as túraidőpontjait, amely során a rajongók ellátogathatnak a DuPont Erdei Rekreációs Erdőségbe, ahol a nagy sikerű Éhezők Viadala forgatási helyszíneit is felkereshetik. Ezekről a túrákról tavaly az NBC Today Showjában és az Entertainment Weeklyben [és itt az oldalon is, ITT találtok egy ilyen beszámolót] beszámoltak. Tammy Hopkins a Hunger Games Fan Tours társalapítója így fogalmazott:
- A tavalyi évben 42 államból és 3 országból voltak látogatóink. Büszkék vagyunk azokra a kapcsolatokra, amelyeket a múlt év során kialakítottunk, és arra a gazdasági fejlődésre, amelyen keresztül mentünk. Örömmel várjuk, hogy 2013-ban még több rajongót megismerhessünk, hogy megoszthassuk velük a környék szépségeit!

És akkor a "csomagok", amiket kínál a társaság:

Hunger Games Fan Tours - Gyalogtúrák: március 30., április 20., június 8., július 6., augusztus 17. és augusztus 31.

Vezetett túra az Éhezők Viadala egykori forgatási helyszínein. Helyszín a DuPont Erdei Rekreációs Erdőség (Aréna). Ára: 59$/fő, amely tartalmazza a forgatási helyszínek bemutatását, vízesések felfedezését, Éhezők Viadala ebédet, álcafestés órát, hogy megtanulják, amit Peeta tud, íjászat leckét, amely beavat Katniss tudományába és parittyadobást, amely Ruta tudományába enged bepillantást. 



Hunger Games Fan Tours - Autós túrák: május 25. és 26-án

Ennek programja az előzőhöz hasonló, ha jól értem, azzal a különbséggel, hogy kisbuszokkal vezetik végig a rajongókat a forgatási helyszíneken. Ennek megfelelően az ár is magasabb: 89$, amely az autós szállításon kívül ugyanazokat tartalmazza, amit az előző csomag is.



Hunger Games Fan Tours - Hétvégi kaland: június 21-23., július 12-14., augusztus 2-4.

Ez egy háromnapos buli, amelynek központja Earthshine Discovery Center, az Észak-Karolinai Brevard közelében. Ennek során is biztosítanak autós kirándulást  DuPont Erdei Rekreációs Erdőségbe, ahol az Éhezők Viadala forgatási helyszíneit keresik fel, de lesznek túlélő órák, éjszakai kalandparkozás és Éhezők Viadala szimuláció [bármit is jelentsen ez]. A túlélő tanfolyam során a résztvevők megtanulhatnak íjászkodni, parittyával lőni, menedéket építeni és álcafesteni. A programok pénteken délután 4 órakor kezdődnek és vasárnap délután 3-ig tartanak. Várják azok jelentkezését, akikben minden megvan ahhoz, hogy győztesek lehessenek, [ebbe az anyagiakat is nyilván beleértik, mivel] a buli ára pedig 449$/fő, amiben viszont már minden benne van. A férőhelyek száma korlátozott.




További infókat a fentiekről a Hunger Games Fan Tours hivatalos weblapján és a Facebook oldalukon találtok, ahol még sok-sok izgi képet is láthattok!!

8 megjegyzés:

  1. Vajon mit foglal magába egy éhezők Viadala Ebéd? Mókust, esetleg, amit te fogsz magadnak? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én leginkább arra gondoltam, hogy ebéd alkalmából éheznek ;)
      Amúgy nem tudom: nyilván esznek valamit a szabadban. Meleg kenyeret sajttal, almával :) Esetleg apró piros bogyókkal ;)

      Törlés
    2. Nekem az jutott eszembe,hogy azt ebédelik amit Katnissék kaptak a Kapitóliumban. Mondjuk az azért többet dobna az áron...:D

      Törlés
  2. De jó lehet...:(

    VálaszTörlés
  3. Mi lehet az a Viadal szimuláció? :D Valami számháború-féle?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván valami kalandozás az erdőben :) Én (is) erre tudok gondolni.

      Törlés
  4. Biztos jó lehet :D hú de szívesen megtanulnék íjászkodni is :)

    VálaszTörlés
  5. Végül is, nem lenne ez megoldhatatlan kis hazánkban sem. :D Az első Aréna tipikus mérsékelt égövi erdő, kifejezetten hasonlít párra a környékemen. Bezzeg a második, annak az imitálásával már lennének bajok. XD Na, ki akar nagyon sok pénzért túlélőtúrát szervezni elvakult rajongóknak? :D

    (Amúgy a képeken főleg gyerekeket látni, pedig szerintem idősebb kroosztályt is érdekelne a buli. Engem például. :D)

    VálaszTörlés