2013. március 16., szombat

Innen-onnan, 49.

Már megint régen volt ilyen rovat, de most nagyon szeretnék betenni egy képet Liamről, és ezt csak úgy tudom feltűnés nélkül tenni, ha másokról is hozom az Éhezők Viadalán kívüli projektekkel kapcsolatos infókat ;) Avagy kössük össze a kellemeset a hasznossal :))

Naszóval Liam Hemsworth a Fülöp-szigeteken, Manilában vett részt egy sajtótájékoztatón a BENCH márka képviseletében: 

Még több kép a LiamHemsworth Brasil-on

A múltkor már olvashattatok arról, hogy Jennifer Lawrence ismét együtt dolgozik majd a Napos oldal rendezőjével, David O. Russellel, sőt a filmbeli partnerével, Bradley Cooperrel is, mégpedig az American Bullshit című filmben [aminek még nem biztos, hogy ez lesz a végleges címe, az IMDB még névtelen projektként hozza]. A film már bemutatási dátumot is kapott, mégpedig 2013. decemberit: a kinti mozikban 13-ától korlátozott számú moziban, 25-étől pedig országszerte látható majd a film, [amit fogalmam sincs mikor akarnak egyáltalán leforgatni??] A filmben egyébként rajtuk kívül Christian Bale, Amy Adams és Jeremy Renner is szerepel majd.




Ha már Jennifer, a Teen.com összegyűjtötte Jennifer Lawrence Disney-hasonmásait. Én most csak két képet hozok, de linkelem a forrást, ahol a többit is megtaláljátok. Nagyon klasszak :)


Forrás és még több ilyen pár: Teen.com

Az Alkonyat-párhuzam szerelmesei [velem az élen ;)] örülhetnek talán annak a hírnek, miszerint jó esély van rá, hogy Sam Claflin közös filmben szerepelhessen Robert Pattinsonnal a Posh című színdarab filmverziójában. A filmben kettejükön kívül más tehetséges, fiatal brit színészek is láthatóak, köztük Max Irons és Douglas Booth. A tény amúgy még nem végleges, zajlanak a tárgyalások.

A színdarab és a film története is Bullingdon Club egy alternatívájáról szól, amely az Oxfordi Egyetem egyik intézménye, amelynek tagja volt David Cameron brit miniszterelnök és London polgármestere, Boris Johnson is. A klub tagjainak fő célkitűzése az, hogy összejöjjenek, ökörködjenek, és addig igyanak, amíg éttermek kukáiban nem kötnek ki. Laura Wade drámája a Riot Club klub tagjairól szól, akiknek egy kiskocsmában való találkozója tragédiába torkollik, mi pedig szemtanúi lehetünk annak, hogy ez a négy színész hogyan illeszkedik bele ebbe a környezetbe. 

Forrás: Playlist

Philip Seymour Hoffman filmje, a The Master [magyar címe egyelőre nincs], amelyről többször is olvashattatok, és amely kinn több díjat is nyert és nagy érdeklődés és elismerés övezte, mégis látható lesz nálunk is a mozikban, mégpedig 2013. április 11-től. Íme a film magyar nyelvű szinopszisa:

Az író-rendező Paul Thomas Anderson ezúttal a második világháború utáni Amerikáról készített felkavaró portrét. A film története az ex-tengerészgyalogos Freddie-t (Joaquin Phoenix) követi nyomon, aki leszerelését követően az alkoholhoz fordul, és sehogy sem találja a helyét. Az élete azonban gyökeres fordulatot vesz, miután megismerkedik egy elhivatott és karizmatikus szellemi vezetővel, Lancaster Doddal (Philip Seymour Hoffman), aki egyre több követőt szervez maga köré. Port.hu


Stanley Tucciról ezúttal a jövő hónapban a Tribeca Film Festivalon bemutatásra kerülő Some Velvet Morning című filmből kaptunk két jelenetfotót, és a film szinopszisát is elolvashatjátok:



Fred bőröndöket maga után húzva állít be Velvethez. Elmondja a nőnek, hogy végleg elhagyta feleségét, hogy együtt lehessenek. Ez újdonságként éri a nőt, aki évek óta nem látta a férfit, akinek jó barátságban van  a férfi frissen nősült fiával. Amint Fred reményei szertefoszlanak egy szenvedéllyel, lelkiismeret.furdalással teli, humorban és dühben gazdag beszélgetés során, a meggyötört szív egy lenyűgöző kapcsolatot tár elénk. A nappali[ban játszódó] dráma főszereplői Stanley Tucci és Alice Eve.

Lenny Kravitzről egy interjú során olvashattuk, hogy sokáig úgy volt, főszerepet játszik a Marvin Gaye-ről szóló életrajzi filmben. Ez végül mégsem történik meg, mégpedig azért, Gaye fiának kifogásai voltak Kravitz személye ellen és jogi lépésekkel fenyegetőzött, ha Kravitz nem mond le a szerepről. Lenny ezt végül megtette, helyét Jesse L. Martin vette át. 

A Beetee szerepét játszó Jeffrey Wright viszont új szereppel gazdagodott nemrégiben, mégpedig az HBO sorozatában, a Gengszterkorzó 4. évadában játszik majd állandó szerepet. 

Woody Harrelsont a True Detectives című TV-film forgatásán fotózták:

Forrás: Zimbio

A vastag bicepszek kedvelői a következő képeken Alexander Ludwig-ot láthatják, aki a héten a Victoria's Secret Spring Break Dance Party-ján vett részt:

Forrás: Just Jared

Nemrégiben Isabelle Fuhrman is betöltötte 16. születésnapját, aminek alkalmából a Just Jared rendezett számára bulit, ahol a Rókaképű lányt alakító Jackie Emerson és a Rutát játszó Amandla Stenberg is részt vettek. Íme egy kép a partyról:


2 megjegyzés:

  1. Látom Mr. Hemsworth elhagyta a borotváját :D De szeretjük így is :D

    Remélem összejön a Posh-projekt, mert a sztori jónak tűnik és szexi-brit-pasik-egy-filmben ötlet is nagyon tetszik :D (És az már csak hab a tortán, hogy három fandom egyesülne egy filmeben: Twilight (Rob), The Host (Max) és CF (Sam) :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mr. Hemsworth igencsak dögös szakállasan, pedig nekem alapból nem stílusom. :D

      Törlés