2013. március 17., vasárnap

Liam Hemsworth Bench interjú

Mint írtam a tegnapi Innen-onnan rovatban, Liam Hemsworth részt vett egy Bench sajtótájékoztatón, amelyen egy kérdezz-felelek szekció is volt, melyből a Rappler magazin osztott meg velünk 10 dolgot. [De mivel a 10. gyakorlatilag ugyanaz, mint az 5., ezért azt nem fordítom le még egyszer]. Van benne Éhezők Viadala vonatkozás is, de érdekesnek ígérkezik az egész, úgyhogy a teljeset fordítom. Gondolom/remélem, nem bánjátok! :)

1. Annak ellenére, hogy rendszeresen részt vesz vörös szőnyeges megjelenéseken, Liam nem igazán tudja, hogy öltözzön fel egy ünnepi alkalomra:
- A vörös szőnyeg divatja egyáltalán nem az én világom. Van egy srác, aki kisegít ebben a dologban, Paris-nak hívják és segít abban, hogy több klasszikus dolgot vehessek fel - de ez nem olyasmi, amihez olyan nagyon értenék.
- Fürdőgatyában, farmerben és strandpapucsban nőttem fel, szóval kell, hogy legyen valaki, aki megmondja, mit vegyek fel.

2. Annak ellenére, hogy egyesek a Photoshop csodáiról pletykáltak, a Bench fotósorozatán Liam tényleg egy oroszlán társaságában pózolt.
- Nagyon klassz volt. Egy fél napot töltöttem egy oroszlánnal. Ott állt mellettem egész idő alatt és az idomár csak annyi mondott, hogy "ne kerülj ki a látószögéből, mert begerjed, ha megpróbálsz elbújni előle". 
- Egész nap marhaszeletekkel etettük. Elég hihetetlen volt.

Photo: Bench

3. Úgy véli a legnehezebb dolog farmert vásárolni.
- Szerintem farmert venni a legnehezebb. Farmert hordok a legtöbbet, mégis a legnehezebb, hogy az ember egy jó darabot találjon.

4. A legkeményebb jelenet, amit valaha forgatott, a Feláldozhatók 2.-ben volt, amelyben olyan akciószínészekkel szerepelt, mint Sylvester Stallone és Jean-Claude Van Damme.
- Együtt dolgozni azzal a csapat emberrel... ők a világ valaha volt legnagyobb akcióhősei.
- Jean-Claude Van Damme mellkason rúgott, amit én megtiszteltetésként vettem. Stallone, Jason Statham - elég hihetetlen volt velük együtt dolgozni.

5. Annak ellenére, hogy jól néz ki öltönyben, az ő igazi stílusa a farmer és a póló.
- Az én stílusom a kevesebb-néha-több. Szerintem a stílus valami olyasmi, ami által az ember jól érzi magát, és és amitől jellegzetes lesz az ember. 
- Az enyém egyszerű és hétköznapi. A stílus nagyban meghatározza, kis vagy valójában.

6. Sokan azt várják tőle, hogy sokkal egyedibb és nagyobb kihívást jelentő szerepekben láthassák, ezért "valami új"at keres. 
- Olyan forgatókönyveket keresek, amelyeket érdekesnek találok, és ami remélhetőleg meglepi a nézőket, és biztosítja számukra, hogy valami újdonságot láthassanak [tőlem].
- És olyan rendezőket is keresek, akik szenvedélyesen szeretik, amit csinálnak, akik új, kreatív szemmel néznek egy filmre, úgyhogy remélem, hogy kerül valami újdonság is az asztalra, amilyet nem láttam még azelőtt.

7. Azt mondja, nem csupán szöveg: Jennifer Lawrence, az Éhezők Viadala és Futótűz-beli partnernője valóban csodálatos.
- Egyike a legenergetikusabb, leghumorosabb embereknek, akivel valaha találkoztam. Nagyon egyszerű volt vele együtt dolgozni a forgatáson, mert annyira jó, szóval nem véletlenül nyerte el ezt a rengeteg díjat, amihez szívből gratulálok. Csodálatos színésznő.

8. Liam-et megkorbácsolták a Futótűzben - a szó szoros értelmében.
- Karakteremet, Gale-t megkorbácsolják ebben a filmben. Szóval néhány napon át csak térdeltem, miközben korbácsoltak, ami elég borzasztó volt.

9. A Futótűz még jobb lesz, mint az Éhezők Viadala volt.
- Rengeteg klassz dolog van a Futótűzben. A karakterek fejlődnek, Francis Lawrence pedig teljesen más felfogásban dolgozott/másképp közelítette meg a dolgokat.

Az ugrás után pedig beteszem a többi képet a Bench fotósorozatból, az érdeklődőknek érdemes, rajongóknak kötelező ;) kattintani.






2 megjegyzés:

  1. "ne kerülj ki a látószögéből, mert begerjed, ha megpróbálsz elbújni előle" - kicsit se szartam volna be, ha nekem ilyet mond egy nagytestű ragadozó idomárja :D

    Amúgy jó lenne, ha tényleg sikerülne valami érdekes szerepet találnia Liamnek, szívesen megnézném valami gyökeresen más karakterként.

    Egyébként jó volt nagyon az interjú, köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  2. Jó interjú tényleg, és én is kíváncsi lennék rá az eddigiektől eltérő szerepekben :)
    Az oroszlánért meg plusz pont, imádom az állatokat, szeretnék nagymacskát is élőben látni, de ez nagyon-nagyon para :)

    VálaszTörlés