2013. március 23., szombat

Leven Rambin mostanában

Nemrégiben a The Hottie Stop készített egy interjút Leven Rambinnel, amelyben felmerült az Éhezők Viadala témája is, még ha nem is túl hosszan:


És  persze szerepeltél az Éhezők Viadalában is. Milyen volt napjaink egyik legnagyobb világjelensége részesének lenni?
Tényleg nagyon hihetetlen volt. Nem hiszem, hogy bármelyikünk is tudta, hogy ez lesz, egyszerűen belekerültünk, mielőtt azzá vált volna, ami ma. Egyszerűen a legjobb filmet akartuk elkészíteni, amit csak lehetett függetlenül attól, hogy ez az Éhezők Viadala vagy egy olyan film lesz, amit senki nem fog megnézni. Mindannyian izgatottak voltunk, hogy ott lehetünk, nem igazán tudtuk, hogy mi is lesz abból, amit csinálunk. Nagyon büszke vagyok rá.

A karaktered negatív szerepet játszott a filmben. Mit gondolsz, Te is olyan halálos és kegyetlen tudnál lenni, ha te lennél abban a helyzetben?
Nem tudom. Félek a haláltól és más emberek meggyilkolásától. Valószínűleg ez a legnagyobb félelmem. Valószínűleg hagynám, hogy más megöljön, hogy nekem ne kelljen megölnöm másokat.

Hű! Jobban félsz másokat megölni, mint attól, hogy Téged öljenek meg?
Igen, azt hiszem. Ha ez élesben menne, akkor valószínűleg sírnék, és összeomlanék lelkileg. Az az igazság, nem vagyok olyan kemény, mint amilyennek látszom. Vagy amilyen szeretnék lenni.

Ha az életben kellene megküzdenetek Jennifer Lawrence-szel, akkor ki győzne?
Istenem, ez jó kérdés. Valószínűleg ő. 

Mondhatod, hogy Te, nincs azzal baj.
(Nevet) Nem hiszem, hogy én győznék. Valószínűleg hanyatt vágnám magam, mint egy Golden Retriever és azt tehetne velem, amit csak akar.

Eddig az interjúrészlet. A másik apropó pedig, amiért előszedtem Leven Rambint az az, hogy feltűnik JoJo legújabb, Andre című videoklipjében. Nem egy fene nagy szerepben, de akit érdekel, az ugrás után megnézheti a videót.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése