2015. november 3., kedd

Zajlik a sajtókörút Berlinben

Twitteres hangulatképeket tudok hozni erről a mai napról, amely során sok mindenben részt vettek a Berlinben lévő stábtagok.

Sőt, van már a holnapi világpremierre érvényes (létezik, hogy holnap lezajlik az utolsó film világpremierje??? :( ) Live Stream is. IDE KATT a Live Stream-ért!

Reggeli látkép a stábtagokkal. Ha néha ráértek, sajnáljátok már őket helyettem is :)

A képen balról jobbra: Jon Kilik (producer), Francis Lawrence, Liam Hemswoth, Jennifer Lawrence,
Josh Hutcherson, Nina Jacobson


Aztán elkezdődött a sajtótájékoztató. A képről többen hiányoznak, hisz konkrétan Jennifer Lawrence sincs ott és Nina Jacobson sem. A balszélső úriemberre nem esküdnék meg, elviekben Christian Aust a neve. Tolmács lehet?? A többiek Francis Lawrence, Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Julianne Moore, Sam Claflin.


Úgy tűnik, a sajtótájékoztató több darabban zajlott, mert végül került elő kép Jenről, Donald Sutherlandről és Jena Malonéről is:


Megjelent egy német nyelvű riport is a sajtótájékoztatóról, azért a hangulatot jól átadja:


Később Sam Claflin Twitter interjún vett részt a StudioCanal-nál (a film német forgalmazója), de ilyen Twitter videók formájában válaszolgatott, amennyire látom, szóval erről ne várjatok fordítást. Ehelyett valószínűleg majd egy dögös Josh Hutcherson fotósorozat/interjú kombinációval tudok majd szolgálni. Azért egy képet hozok:


Ezek után délután Nina Jacobson producer és Francis Lawrence rendező citálta kísérte végig az újságírókat a fontosabb forgatási területeken. Mint például a képen látható is. Volt közben élő közvetítés is. Izgi lehetett.


A kulisszák mögötti túra végeztével, Francis Lawrence-szel is beszélgetett a StudioCanal, erről képi bizonyítékom van. Francis for President! ;)


És végül egy kép a premier helyszínéről, ahol a hangulattal biztosan nem lesz gond.


Források: @JenniferUpdates; @STUDIOCANAL_DE

5 megjegyzés:

  1. Valahogy nekem ne jön be ez a Berlini premier. Sokkal éhezőkviadalásabbfeelingesebb lenne Los Angelesben. értem én,hogy itt is forgattak,fel is ismertem a helyeket ,de nagjából ennyi. ez rossz döntés volt,de hát mostmár mindegy...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz Los Angelesben is premier.

      Törlés
    2. De abban igaza van Marcinak, hogy milyen már, hogy Európában van a fő felhajtás, plusz egy halom premier, az USÁban meg egy (oké, ott lesz minden szereplő, itt nem), pedig a több pénzt az amerikaiak ölik bele, nem mi. - Szerintem.

      Törlés
    3. Természetesen az Éhezők Viadala legfontosabb piaca továbbra is az USA, de ha terjeszkedni akar, akkor nem árt máshol is némi promóció. Azért több országban, mert Európa nem egységes nyelvi/kulturális szempontból. Nem véletlenül mennek idén Kínába is (sőt már tavaly is lett volna valami). Az USA-ban kapja így is a legtöbb reklámot a sorozat, pl. a Comic Con, előbb láthatják a trailereket, a TV-ben sokkal többet szerepel, stb. Maximum azt tartom furcsának, hogy a többi földrésszel nem nagyon foglalkoztak eddig, bár valóban a bevételek nagy része Észak-Amerikából és Európából jön, de azért ott van Ausztrália és Dél-Amerika is, mint komoly piacok. A berlini világpremier nekem kellemes meglepetés, értek annyira németül, hogy élvezhető legyen a közvetítés (bár biztos lesz angol kommentár hozzá), és emberi időpontban lehet majd nézni. Ha los angelesi lenne, akkor hajnalig fenn kellene maradni. És persze azért is aktuális a helyszín, mert a film legnagyobb hatású részei közül többet ott forgattak, a mutánsok támadása talán a leginkább várt rész számomra.

      Törlés
    4. Szerintem ez lehet, hogy egy kikötés volt, azért, hogy ott forgathassanak, szoktak ilyenek lenni

      Törlés