2015. november 10., kedd

Próbáljuk élőben követni a madridi premiert ! :)

Nem ígérek semmit, de megpróbáljuk. A közvetítés streamje EZEN a linken található. 
Nem annyira értem a spanyolt (mondjuk azt semennyire sem konkrétan, de a Google jó barátunk, a fordítója arra alkalmas, hogy esetleg beregisztráljon az ember. Az ingyenesre, én fizetni nem fizetnék érte (ha ott lennék abban az országban, euró alapú lenne a bankkártyám, stb. akár, mert 4 euró nem az a vállalhatatlan költség - de annyira meg nem fontos a dolog.

A brit forrásom azt mondja, valszeg nem csak ez a baj, hanem helyalapú lehet a közvetítés, tehát lehet, csak a spanyolok láthatják. A britek kijátszották a geobant egy Hola nevű, Chrome alá tölthető bővítménnyel, és azt javasolják, ott a beállításokban helyszínként állítsuk be Spanyolországot, de én annak a beállításaiba nem tudok belenyúlni. Ők megpróbálják elérni a közvetítést valahogy és továbbközvetíteni azt a saját Periscope-jukon. Ha erről lesz link, azonnal kiteszem.

Elviekben ITT lehet, hogy mégis követhető lesz a premier.
Benti műsor link ITT

Most kikerül a chat, ott lehet bosszankodni, vagy Jen hálóingéről, Liam szemeiről, Josh fantasztikus személyéről áradozni, gyorsabb és interaktívabb, mint kommentben. Aztán mindjárt teszek ki legalább pár képet, ebbe a bejegyzésbe, a chat alá.


A hangulatképek a folytatásban.



A helyszín, a Kinepolis Theater:


Délután már természetesen gyülekeztek a rajongók!

Ezen a vörös szőnyegen sétálnak majd végig a szereplők:

És van egy hangulatvideónk is:


A vörösszőnyeges "bevonulás" után (ami elég rövidre sikeredett és nem túl színvonalasra a köré készített "műsor") bent dobosok fokozták a hangulatot a filmvetítés előtt.


És végül egy búcsúkép. Jen a fényképezőgép kameráján keresztül. A teljes madridi premier képgalériája holnap csak az esti órákban érkezik az oldalra.


Ezzel véget ért az utolsó európai premier is. A stábtagok holnap végleg elhagyják Európát, ebben a formában már nem promóznak itt Éhezők Viadalát :(

2 megjegyzés:

  1. Lehetett nézni a live streamet le kellett tölteni egy alkalmazást hogy nézhesd én mondjuk a közepénél kapcsolotam be
    Szerintem jó volt
    Josh beszélt pár szót a rajongókhoz spanyolul

    VálaszTörlés
  2. Én fantasztikusan lemaradtam az egészeől Spanyolul, ne mar Biztos jó volt a hangulat akkor a rajongók megőrültek De úgy könnyű ha az ember barátnője spanyol. Jól tudom ugye?

    VálaszTörlés