2015. november 9., hétfő

Nyereményjáték és premier előtti vetítés a Simple-lel

Újabb nyereményjátékot ajánlott figyelmembe ezúttal Martin (köszönet érte!), amely a Simple szervezésében zajlik, és amely során A Kiválasztott 2. részének IMAX premier előtti vetítésére lehet 100 db páros jegyet nyerni. A fontosabb részleteket kiírom, de katt a kép alatti linkre a regisztráláshoz. [Amúgy tudjatok róla, hogy IMAX-ben csak november 26-tól és nem 19-től adják a filmet!)]

Regisztráció: Facebook HGPremier

A Játék időtartama

A Játék kezdő időpontja: 2015. november 3. 0:00 óra
A Játék záró időpontja: 2015. november 13. 10:00 óra.
A Játékosok a megjelölt Játék kezdő és záró időpont között tudnak a Játékra regisztrálni.

Nyeremények

A Játék során összesen 100 darab páros mozijegy kerül kisorsolásra a Játékosok között a 2015. november 18. napján az Aréna Pláza 3D IMAX mozitermében (1087 Budapest, Kerepesi út 9.) megrendezésre kerülő Éhezők viadala: A Kiválasztott - 2. rész című, magyarul beszélő film magyar premier előtti vetítésére.

Sorsolás

A Nyeremények kisorsolására 2015. november 13-án 11:00 órakor kerül sor a Szervező székhelyén: 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.
A Nyeremények kisorsolására a számítógépes nyilvántartás segítségével a Játékra történt regisztrációkor megadott adatokból véletlenszerű számgenerálással működő sorsoló programmal kerül sor.
A Sorsolásra 3 tagból álló sorsolási bizottság előtt kerül sor, melyről jegyzőkönyv készül.
Forrás: Facebook HGPremier ÁSZF

11 megjegyzés:

  1. most reggel vettem meg a 18-i premier előtti vetítésre a jegyemet itthon. az a gáz, hogy szinkronizált lesz, de legalább már szerdán látni fogom! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szinkoronosra, viszont 3D-sre vettem és mivel ez volt az egyik formátum, amiben látni szeretném, most öröm és boldogság járja át a lelkem :D

      Törlés
  2. Pont most láttam, hogy már él a jegyfoglalás a Cinema City honlapján, és a legtöbb helyen lesz 18-ai esti vetítés. Lehet már a következő napokra is foglalni, viszont mindenhol csak szinkronosan, ugye ez nem azt jelenti, hogy ... :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megtaláltam én is, csak előbb megvettem a jegyemet, utána tettem ki :P
      Azt írják valahol, hogy igény szerint lehetnek majd feliratos verziók is.
      Én itt az advent időszakában agyalok rajta, hogy felmegyek Pestre, elviekben IMAX-ben nézném, de ha addig nem látom feliratosan, az is versenyképes :))

      Törlés
    2. Amúgy asszem, az Allée-ra ránéztem, ott látok feliratos verziót, szóval ha pesti (vagy közeli) vagy, hajrá!!

      Törlés
    3. Sajnos még csak Pest közeli sem vagyok. :/ Megvárom a jövő hétfőt, azt írták addigra a teljes műsör kikerül, bízom benne, hogy lesz feliratos verzió is. Bár úúúúgy megnézném már szerdán, szóval megfontolandó! :) Te bevállalod a szinkronosat? :)

      Törlés
    4. Az a baj, hogy csütörtökön sokáig vagyok benn melóban, szóval én mindenképp szerettem volna szerdán, ha nem irreálisan későn van. És ez a 20:30 tökéletes!! :)
      Plusz, mint fentebb írtam, 3D-ben mindenképp meg akartam nézni, olyanból biztos nincs feliratos :(, szóval így. De nem hagy el a remény, hogy lesz feliratos is itt is, csak az majd jövő héttől jelenik meg esetleg a teljes műsorban. Hétvégén úgyis meg akarom nézni egy olyan barátőmmel, aki szintén felirat párti, szóval remélem, összejön az is. :)

      Törlés
    5. Jaa, hogy Te is többször szándékozod megnézni moziban. :) Én most egyre inkább kezdek ráállni a szerdaira, viszont engem meg pont a 3D, ami annyira nem motivál. :D

      Törlés
    6. Mindegyik filmet kétszer néztem meg moziban eddig :) És szerintem még vissza is fogtam magam :P

      Törlés
    7. Én a legelsőt sajnos nem láttam moziban; a Futótűz-et már csak a vetítése 2. hónapjában láttam, így csak egyszer voltam rajta; a Pt.1-et 2x néztem meg; ezt pedig minimum 3x szándékozom. :))

      Törlés
  3. Ha véletlenül lenne egy nyertes, aki egyedül menne páros jegyével, én szívesen elfoglalnám az üres széket.. Természetesen busás ajánlatom lenne a részére, ha magával vinne :):):)

    VálaszTörlés