2015. november 8., vasárnap

Nézzük együtt A Kiválasztott 1. részét!

A sorozat utolsó eddig megjelent filmjét is láthatjuk ma este az RTL Klubon, ezúttal 21 órától

Az este során kb. 20:50-től élő chat-elési lehetőség! A Chatdoboz ide kerül majd ki a bejegyzésbe a lenti kép helyébe. [Nem is értettem, miért nem lett ez hivatalos poszter, csak DVD-hez ajándék.] Írjátok ki magatokból a harmadik filmmel kapcsolatos mondanivalóitokat, beszélgessetek egymással a film ideje alatt. 

Két kérésem van: kerüljük az öncélú rosszindulatot (akár velem, akár társaitokkal szemben) illetve kérek mindenkit NE tegyetek linket a chatbe! (Ha valamire feltétlenül fel szeretnétek hívni a figyelmem, kérem, a hungergames111@freemail.hu címre küldjétek, bár vannak olyan anyagok is, amelyekről tudok, de csak később kerülnek ki.) Mivel a többségnek legutóbb is sikerült ezt a két egyszerű kérést betartva jól éreznie magát, ezért a kéréseimet be nem tartókat azonnal bannolom, így nem tudnak írni. Remélem, ilyenre nem kerül majd sor.

Érezzétek jól magatokat és mindenkinek jó szórakozást a filmhez!! :)


6 megjegyzés:

  1. Ezért vártam a vasárnapot! :D jó volt így az utolsó rész előtt visszanézni a filmeket! :D Sajnos a könyveket nem olvastam el előtte, bár lehet, hogy az utolsó részt elkezdem holnap. :) Mindenkinek jó filmnézést kívánok! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne olvasd el. Úgy jobban fog hatni a film szerintem :)

      Törlés
    2. Rendben! :D Csak lenne már november 19! :D

      Törlés
    3. Én holnap akarnám elkezdeni az első könyvet, aztán szép sorjában 19-éig mindhármat. Bár lehet igazad van Ancsi. Csak nem tudom, most van az utolsó lehetőség, hogy kész film nélkül olvassuk az utolsó kötetet. :) Holnap meglátom milyen hangulatom lesz. :P

      Törlés
  2. Ém a könyvel kezdtem ami nagyon bejött kedvenc könyvem lett megtudt van film és megnéztem, a 2.résznek a könyvét megvettem aztán megnéztem a filmet, még a hármat nem olvastam, kiváncsi vagyok rá és sokat várok ettől a résztől meg a következőtől amit majd megfogok nézni a moziba, gondolom itt nem nagyon lesznek velem egy idősek, mert szerimt az én koromba lévőknek:12 nem nagyon kön be sőt nem nagyon olvasnak könyveket.

    VálaszTörlés
  3. Kellesz valami az élő chathez valami?

    VálaszTörlés