2015. november 1., vasárnap

Nézzük együtt a Futótüzet! :)

Ma este ismét együtt TV-zhetünk, ma este 21:15-től a Futótűz látható az RTL Klubon!

Az este során kb. 21:00-től élő chat-elési lehetőség! A Chatdoboz ide kerül majd ki a bejegyzésbe a lenti kép helyébe. [Ez is egy jó posztersorozat volt!] Írjátok ki magatokból a második filmmel/könyvvel/történettel kapcsolatos mondanivalóitokat, beszélgessetek egymással a film ideje alatt. 

Két kérésem van: kerüljük az öncélú rosszindulatot (akár velem, akár társaitokkal szemben) illetve kérek mindenkit NE tegyetek linket a chatbe! (Ha valamire feltétlenül fel szeretnétek hívni a figyelmem, kérem, a hungergames111@freemail.hu címre küldjétek, bár vannak olyan anyagok is, amelyekről tudok, de csak később kerülnek ki.) Mivel a többségnek legutóbb is sikerült ezt a két egyszerű kérést betartva jól éreznie magát, ezért a kéréseimet be nem tartókat azonnal bannolom, így nem tudnak írni (a múltkoriak után viszont most már lehet, kicsit szigorúbb leszek!). Remélem, ilyenre nem kerül majd sor.

[Ma este én valószínűleg lelépek 22:30-23:00 óra magasságában, reggel kerül le a chatdoboz, de maradjunk abban, hogy bízom bennetek annyira, hogy nem éltek vissza vele.]

Érezzétek jól magatokat és mindenkinek jó szórakozást a filmhez!! :)




1 megjegyzés:

  1. Várom nagyon,csak sajnálom hogy nem tudom megnézni az egészet:( De holnap bepótolom:)

    VálaszTörlés