2015. november 13., péntek

Ne hagyd ki! Az Éhezők Viadala - A Világjelenség

Tegnap éjszaka ment a következő videóban látható műsor valamelyik amerikai TV csatornán, amely egy az egyben, HQ-ban felkerült a Youtube-ra. A videó egy 12-13 perces sorozat- illetve befejező rész ajánló videó, amely a filmek készítéséről szól, és a korábbi DVD-k kulisszák mögötti anyagaiból egy rövid kis összefoglaló, kiegészítve az utolsó film kulisszatitkaival is.

Akik már a film előtt nem néznek új anyagokat, mert nem akarnak már újabb részleteket látni, azok most kerüljék el és egy hét múlva térjenek vissza rá - meg fogjátok találni, mert azonnal kiteszem oldalsávba a legutolsó előzetes helyére. 

A filmhez készül majd felirat, de biztosan nem most, a promóidőszakban. Van több elképzelésem, mikorra szeretném időzíteni, de nem szeretnék felelőtlenül ígérgetni sem és rossz érzést okozni bárkinek, aki várná, és mégsem tudom hozni, szóval majd meglepetésként ér mindenkit, amikor egyszercsak megjelenik. :))) Addig is érdemes megnézni, mert nagyon szép anyag képileg is, tartalmilag pedig nagyon izgalmas, de megint olyan vége hangulata van, hogy szomorú lesz tőle a szívem.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon király! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaj, nagyon élvezem én is, azon filózom, mindjárt áttolom pendrive-ra és megnézem nagyobb képernyőn, TV-n :))
      Illetve fordítok kulisszatitkokról egy Francis Lawrence cikket, hát még csak olvasni is nagyon szuper. Jó film lesz, érzem. :)

      Törlés
    2. Én csak egyszer néztem meg, mert van benne pár új képkocka. Egyébként zseniális összefoglaló a négy filmről. Nosztalgiafaktor kimaxolva. :)

      Törlés
  2. Hű, ez....nem tudok megszólalni. Egyszerűen fantasztikus annyira jó, hogy hihetetlen. Már alig várom, hogy láthassam az egész filmet. Köszi Ancsi, hogy kiraktad. :) (bocsi, hogy fáziskésésekkel reagálok mindig csak nem gyakran ülök a számítógép elé telefonról pedig nem tudok hozzászólni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs olyan, hogy fáziskésés. Sokszor van, hogy hónapokkal ezelőtti bejegyzésekre reagálnak. Akkor írsz, írtok, amikor jól esik :)
      De egyetértek, tényleg iszonyú jó. :) Nem véletlenül szeretném, ha meglenne feliratos változatban is.

      Törlés