2015. november 9., hétfő

Már lehet jegyet vásárolni A Kiválasztott 2. részére :)

A Cinema Cityk-ben jövő(!! - de furcsa ezt leírni is) szerdán 20:30-tól mennek az első előadások, bár többen jeleztétek, hogy kisebb vidéki városokban is több helyen 20:00-tól már lesznek premier előtti vetítések. 


Eljött a hihetetlen befejezés! Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész premier előtt nézhető meg minden mozinkban november 18-án szerdán! És ez még nem minden! 
Jegyelővétel is indul a november 19-22-ig tartó időszakra, így ha igazi poszáta őrült vagy, akkor már most vedd meg a legjobb helyeket! Figyeljétek a weboldalunkat ma délután 15:00-tól az időpontokért!
TOVÁBBI FONTOS INFÓ:
- A filmet a Cinema City Aréna mozi IMAX termében is bemutatjuk, ám a premiertől számítva egy héttel később, 2015.11.26-tól.
- A jegyelővétel alkalmával nem a teljes előadás kínálat lesz elérhető. A filmre és annak változataira (szinkronos, feliratos) való érdeklődést figyelembe véve nyitunk még előadásokat, így érdemes követni ennek alakulását a Cinema City weboldalán és itt a Facebook oldalon.
- Amennyiben csak lefoglalnád a jegyed arra november 16. hétfő estétől lesz lehetőséged a műsorfrissítést követően.

10 megjegyzés:

  1. Valaki megy még 4DX-re?
    Bori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tervezem, de mivel vidéken lakok, nem biztos, hogy sikerül. De azért remélem, igen :)

      Törlés
  2. Uh én lehet még ma megyek,hátha marad hely Csütörtökre,bár nemt uzdom,vagy majd foglalok 16.-tól. csak nem lesz rendszerfennakadás

    VálaszTörlés
  3. Mi vidèkről megyünk,imaxban szeretnènk nèzni,csak nagyon rossz,hogy ilyen kèsőn derülnek ki a vetìtèsi időpontok,mert nem tudunk előre tervezni.... :/ eddig ùgy nèz ki 29-èn megyünk.

    VálaszTörlés
  4. Hát az rettenetesen rossz, h az imax csak 1 héttel később kezdődik... nem is értem :| :(

    VálaszTörlés
  5. Amúgy szerintem egy éjféli premier vetítés sokkal hangulatosabb lett volna, mint ez a fél 9-es. Olyan miért csak a Futótűz-nél volt? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, mégiscsak bevállalom ezt a szerdai premiert, nem bírok tovább várni. :) Következő héten újranézem eredeti nyelven. :)

      Törlés
  6. Ajánlom nekik, hogy legyen feliratos verzió is, mert még most nem látok. A szinkronost nem vagyok hajlandó megnézni, sajnos így lecsúszok a 3D-ről de akkor is az eredeti hangot preferálom.

    VálaszTörlés