2015. november 15., vasárnap

Már készülődnek a Kiválasztott 2. rész Los Angeles-i premierjére

Breaking News!
Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. rész Los Angeles-i premierje a párizsi események fényében a tervezettnél visszafogottabb lesz.
"Hogy kifejezzük együttérzésünket a közelmúltban Párizsban történtekkel, úgy döntöttünk, változtatunk a vörösszőnyeges bevonuláson és nem adunk interjúkat a sajtónak hétfőn A Kiválasztott 2. részének premierje előtt." - nyilatkozta vasárnap a Lionsgate az Access Hollywoodnak. - "A többi eseményt a tervek szerint megtartjuk, hogy ezáltal is elismerjük, hogy rajongóink mindvégig ilyen szeretettel támogatták filmjeinket."
Állítólag a rendezvény díszleteit is jelentősen visszafogják.

Egyelőre egy képünk van a készülődésről, amelyen a lelátót építik.

Kép: @aross
Annyit érdemes tudni, hogy ott a tavalyihoz hasonlóan idén sincs kinn kempingezési lehetőség, ha jól értelmezem, csak 50×2 rajongó juthat be megnézni a filmet (de már tán a vörösszőnyeges bevonulást is), akik egy nyereményjáték keretein belül juthatnak ehhez a lehetőséghez.


Vörösszőnyeges felvonulás lesz, ehhez streamünk is van (ITT), majd holnap kiteszem beágyazva, hogy aki esetleg nézné, vagy másnap visszanézné, legyen rá lehetősége. A vörösszőnyeges bevonulás közép-európai idő szerint (hétfőről keddre virradó) hajnali 2:30-kor kezdődik és Josh Horowitz vezényli le majd. Konkrét vendéglistám nincs, de ide mindenki el szokott jönni, akinek a legkisebb köze is van a sorozathoz. 

Már gördül a vörös szőnyeg is - Kép: @aross

A vörösszőnyeges bevonulást a produkció a Facebook-on is közvetíti majd, ahova várják a rajongók kérdéseit #MockingjayUS hashtaggel. 
Azt hiszem, egyelőre ennyi tudnivalónk van a holnapi (nálunk már kb holnaputáni) premierről, de hétfőn este (a visszaszámlálás után csak!) kiteszem majd tehát a stream-et és ha lesznek, a további tudnivalókat, hangulatfotókat és hasonlók.

Friss: November 18-án végül mégis lesz egy New York-i premier is, de az már vörös szőnyeg, Live Stream, rajongók és minden egyéb felhajtás nélkül.
Illetve a jövő héten mindenféle amerikai TV műsorokban jelennek majd meg a film szereplői. Brutál hosszú listám van erről, de úgy vélem, - ha nem akarok bekattanni - csak a különlegesen izgalmasakat teszem ki az oldalra.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon várom már :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máté! Délután tudok csak részletes bejegyzést hozni, de úgy néz ki, nem lesz Live Stream Los Angelesből a párizsi történések miatt.

      Törlés
    2. Köszi az infót, olvastam :(

      Törlés
  2. Ma néztem meg a három filmet,már hangolódok!remélem hogy lesznek olyan jelenetek benne,amikre nem számítunk (pl hogy megismerhettük snow unokáját) és várom már snow beszélgetéseit (pl rózsakertben senecaval való beszélgetése vagy katnissel való beszélgetése a mentőakció alatt).várom már hogyan oldották meg hogy mi kerüljön be és mit hagyjanak bent.azért remélem katniss és johanna együttélése és a kiképzés is benne lesz.már csak 3-t kell aludni :D ncsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ncsi: A Katniss-Johannás részről meg a kiképzésről gyanúsan nincsenek jelenetfotók, pedig annyi van, hogy durva :)

      Törlés
    2. Johanna ott van pl. az esküvői klipben (amit ugyan nem néztem meg, de volt róla jelenetfotó is). Az a könyvben nincs. Plusz amikor meglátogatja Katnisst a kórházban. A kiképzést szerintem teljesen lespórolják. Így is lesz vagy fél óra-35 perc, míg eljutnak a Kapitóliumig, ami szerintem bőven elég felvezetésnek.

      Törlés
    3. egy ideje próbálom kerülni mindent, ami a filmmel kapcsolatos (jelenetfotók, klipek). a könyvben van johanna esküvői rész, amikor mondja katnissnek hogy mutassa meg snownak, hogy milyen jól mulatnak és táncoljon primmel. két előzetest meg 1-2 tv spotot vagy mit láttam és abban is benne van egy pillanatra johanna esküvői része. én nagyon szeretem katniss-johanna kapcsolatát, mert láthatjuk hogyan lesznek "barátok" pedig az elején nagyon nem kedvelik egymást. jó lesz már végre látni a filmet! :)

      Törlés