2015. november 10., kedd

Képek a madridi photocallról - és Live Stream a premierhez

Josh reményei nem váltak be, szerintem olyan pörgős és feszes napjaik vannak, hogy kizártnak tartom, hogy a csapatnak városnézésre jusson ideje. A trió és Francis, persze két producerükkel együtt a tegnap esti párizsi premier után ma délelőtt már Madridban vettek részt fotózáson és interjúkon, ma este 9-től pedig a madridi Kiválasztott 2. rész premierjének díszvendégei lesznek. 

A premier állítólag EZEN az oldalon lesz majd látható, bár ez most tovább vezet egy másikra, ahol regisztrálni kell. Oké, regisztráltam, de most meg úgy tűnik, az ingyenes verzió ezt nem fogja adni, és bár csak 4 euró lenne, azért nemzetközi fizetésesdibe nem bonyolódok.
Sőt, azóta a britek azt írják, ők még fizettek volna is, de a stream csak Spanyolországban lesz elérhető. Hát, sajnálom, őszintén szólva - leginkább azt, hogy páran tegnap beleélték magukat, hogy megnézhetnek egy ilyen rendezvényt. :( De azért résen leszek, ha lesz valami pozitív, még jelentkezem.

Addig is néhány kép a ma délelőtti madridi photocall-ról.







Forrás: Hungergamesnet

7 megjegyzés:

  1. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
    Bori

    VálaszTörlés
  2. Esetleg tudsz valamit arról, hogy hol lehet/meglehet-e nézni a párizsi premiert?
    Bori

    VálaszTörlés
  3. Jen nagyon csini abba a narancs sárga ruhába :-)

    VálaszTörlés
  4. Ohh neeee :'( én nagyon rákészülteeem :(

    VálaszTörlés
  5. Hm Sajnálom Tegnap amennyit tudtam bele kukkantottam és szuper jó volt látni őket ilyen helyzetben Egyébként őket úgy öltöztetik? Nekem pont h nem tetszik ez a pirosas narancsos ruha. Érdekes kontraszt Nn ebben a ruhában Josh meg talpog beöltözve kabátban.

    VálaszTörlés
  6. Majd egy-két hangulatképet teszek ki, jelen pillanatban ennyit tudok tenni az ügy érdekében.

    VálaszTörlés