2015. november 25., szerda

Francis Lawrence Jennifer Lawrence unokaöccsei szerepléséről

Rengeteg Francis Lawrence cikkem van raktáron, úgyhogy készüljetek arra, hogy a rövidebbeket még a héten kirakom, de még utána is olvashatjátok a rendező interjúit, nyilatkozatait. Érdekesek szerintem. :) Ez a mostani az epilógus forgatásáról szól, amiről nyilvánvalóan a film előtt nem árul(hat)tak el semmit.

Jennifer Lawrence először a San Diego-i Comic Conon utalt arra, hogy Bear nevű unokaöccse feltűnik majd Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. részében. Épp az epilógus forgatását idézte fel, amikor véletlenül kicsúszott a száján. "Josh Hutcherson pedig az unokaöcsémmel játszott.", mondta, majd összerezzent, mint egy szarvas a fényszórók fényében. Egy pillanatnyi drámai csönd  és Jennifer rémült pillantása egyértelművé tette a rajongók számára, hogy unokaöccse egyik gyerekét alakítja majd a film epilógusában.

De igazából unokaöccsökről van szó, így többes számban, akik a gyerekeiket alakítják.

Francis Lawrence, a film rendezője a Yahoo Movies-nak megerősítette, hogy Bear és Theodore látható a film utolsó jelenetében, amikor bemutatják, hogy Katniss Everdeen és Peeta Mellark boldogan élnek, míg meg nem halnak. A gyerekek még a film hivatalos produkciós jegyzetében is feltűnnek, 1-es és 2-es számú Everdeen gyerekként hivatkozva a stáblistán. (Suzanne Collins könyvében eredetileg egy kislány és egy kisfiú szerepel.)

- Az idősebb, akivel Josh játszik, ő Bear, akit pedig a karjaiban tart, Theodore. - mondta Francis Lawrence.

Nem tudom, mennyire hiteles a kép, mert Tumblr-ön találtam, de tényleg ilyenek voltak a srácok :)

Theo mindössze 9 hónapos volt a forgatás alkalmával, a rendező pedig elmondta, hogy minden más filmhez hasonlóan, ahol csecsemővel dolgoznak egy forgatáson, szükség volt egy másik babára is, biztos, ami biztos alapon. 
- Több baba is volt a biztonság kedvéért. - mondta. - Mert tényleg szerettük volna, ha van egy alvó babánk Jennifer kezében, akit picit megijesztettünk, hogy felébredjen, mintha rémálmai lettek volna, hogy megnyugtathassuk. Ezért aztán a délutáni alvásidőben vettük fel ezt a jelenetet. 

Hogy ezek a gyerekek is olyan tehetségesek-e, mint Oscar-díjas nagynénjük, azzal kapcsolatban Francis Lawrence, hízelgően, ám elég diplomatikusan nyilatkozott:
- A fiatalabbról nehéz megmondani, hisz ő még csak 9 hónapos volt. De nagyon ügyesen tette a dolgát. És Bear... szintén nagyszerű volt. Nagyon karizmatikus.
Nos. Ez még csak a kezdet.
Forrás: Yahoo Movies

3 megjegyzés:

  1. Nem inkább Mellark gyerek? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így szerepelt valóban, tán még be is linkeltem a képet korábban :)

      Törlés
  2. Gondoltam hogy nem te rontottad el :))
    Csak szemfüleskedtem egy kicsit ;)

    VálaszTörlés