2015. november 6., péntek

Képgaléria a londoni premierről

Bár idén itt nem világpremier volt, mégis a korábbi évekéhez hasonlóan nagyszabású rendezvényre sikeredett és a stábtagok közül is jelentős számban megjelentek.
A képen balról jobbra: Jon Kilik, Sam Claflin, Gwendoline Christie, Francis Lawrence, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Jennifer Lawrence, Natalie Dormer, Woody Harrelson, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Nina Jacobson, Julianne Moore, Donald Sutherland.


Szokásosan a folytatásban egyéni, csoportos és egyéb hangulatképek és link nagyobb galériához.



Ami engem illet, alapvetően nem szoktam prűd lenni, de nekem picit erősek Jen idei premier megjelenős ruhái. Mondjuk Jen korábban sem ragaszkodott a konvencionálishoz és finoman szólva idén is vastagon tesz azért, hogy a bulvár sajtó témája legyen. Mondjuk az ide biztosan nem fog beszivárogni, azt már most megígérhetem. :)


Josh sokáig nem volt a kedvencem, de mostanában, ahogy érik, kezd egyre dögösebb lenni. Vagy csak szerintem? Van amúgy egy új fotósorozatos cikkem még félretéve, ami remélem érkezik a hétvégén, ott is csorgathatjátok majd még a nyálatokat, de addig is íme Josh a londoni premieren. :)


Liam csodálatosan kék szemeit sokan méltatják, szóval én nem is teszem, csak sóhajtozok itt mélyeket ;)


Sam Claflin aktuális filmje miatt jelent meg új frizurával, szemüvegben ééééés egy gömbölyödő Laura Haddock-kal az oldalán. Általában nem szeretek megosztani páros képeket (mert általában nem én vagyok a másik, aki mellette áll :P), de ők most itt olyan boldogok, hogy még az én kőkemény szívem is meglágyul láttukra. Sam Claflin tehát apa lesz :)


Újabb két úriember, akit nagyon szeretek, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. A Fandom Királya, Francis Lawrence és A Tökéletes Mentor, Woody Harrelson. Nem tudom, Woody miért kapott/vállalt(?) ilyen kevés lehetőséget a négy film promózása során, de nagyon ritka élmény, hogy megjelenik. //Most azon filózom, lehetett-e ehhez köze annak, hogy már 2011. novemberében elszólta magát Harrelson annak kapcsán, hogy négy Éhezők Viadala film készül, amikor azt csak 2012. júliusában jelentették be hivatalosan.//


Következzenek elnökeink és az őket alakító tiszteletre méltó színészek. Nagyon alázatosak voltak mindketten, hosszú időn keresztül kitartóan osztogatták az aláírásokat a fogcsikorgató, télies időben, minden sztárallűr nélkül.


Elizabeth Banks karakteréhez méltó (bár ahhoz képest szinte egyszerű :) szerelésben, Natalie Dormer pedig mindenben csodálatos és klassz csaj.


Stanley Tucci egyedül valamiért nem került kamerák elé, azért a páros kép. Gwendoline Christie-vel még mindig nem vagyok kibékülve, bár a karakterére nyilván alkalmas, de hogy én a nőiesség leghaloványabb szikráját is nehezen tudom felfedezni benne, az nem kérdés. Tudom, sokan szeretitek a Trónok Harca miatt, és persze itt is a csapat teljes értékű tagja, úgyhogy ki semmiképpen nem maradhat.


És végül minden titkok tudója és őrzője, a Nő, aki Suzanne Collins álmát életre keltette: Niona Jacobson producer. Jon Kiliket viszont nem találok így szólóban, úgyhogy ő kimarad.


Következzen néhány autogram osztós kép:






Nézzünk néhány közös képet is, különböző csoportosításban :)

Csajok:

Harrelson belerondít :)

Srácok/urak:

 Nagyon bírtam Sam Claflin szelfijét :)


Forrás: HungerGamesNet; RealOrNotRealNews

9 megjegyzés:

  1. Gwendoline Christie egy fejjel mindenki fölé magasodik Liamet leszámítva. :D

    VálaszTörlés
  2. személy szerint nekem elfért volna még Patina,is az "ikerlányok".Tigris alakítója ( nemjuteszembeaneve) és a többiek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk nekem Willow Shields eléggé hiányzott a sorból, Berlinben még ott volt, nem értem, itt miért nem. Jena dettó, bár az ő szerepe ugye össze nem hasonlítható Willow-éval.
      Tigris egyébként Eugenie Bondurant, szerintem annyira nem főszereplő, az ikerlányok meg pláne. Én amúgy a StarSquad tagjaival szívesen olvastam volna egy bemutató interjúsorozatot promóként valamikor a nyár során: Jacksonnal, Mitchellel, Homes-szel, az ikerlányokkal és ide fért volna Tigris is.
      Patina Millernek pedig vastagon járhatott volna komolyabb szerep az egész promó során!!

      Törlés
    2. Bocsi, nem kötözködni akarok, tényleg, csak a nagyobb galériához a link lemaradhatott a végéről vagy én nem vettem csak észre?

      Törlés
    3. Lemaradt, valóban. Pótoltam, és elnézést !!

      Törlés
    4. Semmi gond, csak szivesen nézegetem a fotókat, még ha sok az "egyforma" kép is.

      Törlés
    5. Én meg úgy szét vagyok csúszva, hogy... de látod :)
      És valóban, az egyforma képeket nem szívesen mentegetem, meg töltögetem át, de az igényt sejtem és megértem, azért is volt ez tervben, csak lemaradt...

      Törlés
    6. Patinával kapcsolatban egyetértek.Plána úgy,hogy ki is lett bővítve a szerepe,azáltal,hogy Plutarch szövegeit mondja.

      A Star Osztaggal kapcsolatban. Hát alig akadt cikk vagy kép róluk.Persze nem jelentősek.

      Bár asszem Boggs,Cressida és Pollux az aki a legtöbbet szerepelnek. Castor és Messala alig látható az első filmben is.
      Jaj ,köszi,így beugrott már:)
      Hát őszínte legyek Homes nem a kedvencem:P
      Lehet más dolga volt,vagy így jött ki.
      Eszembe jutott még Annie. Hisz ebben a filmben szerepel a "legtöbbet".
      Személyes kedvenc a viadalosok közül Enobaria. Örülnék,ha viszontláthatnám legalább a végén.:)

      Törlés
  3. Willow és Jena nekem is hiányzott a premierről. :/
    Viszont ez a csoportos selfie nagyon jó lett, kár, hogy szegény Josh lelóg róla. :D

    VálaszTörlés